İçeriğe Yönlendir

TPMS Değişikliği

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Muhittin Kaplan

Motosikletin lastik siboplarına takılan hava basıncı sensörleri var. 3. Parti tripmate marka bir carplay ile çalışıyor. Çin menşei bir ürün. 

Bu sensörleri lastik içi sensör yapmak istiyorum. Konu hakkında tecrübesi olan var mı ?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İçeride de aynı basıncı okuyacak. Şişirme sibobu iç kısıma dığru montaj kafi. Devirle uçmasın deyu. Pilli mi yoksam dönüşle şaej olan tip mi? Son soru lastik içinde iken sinyali okumama olabilir mi? Başka sorum yok komtanım

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

ben olsam arada eğilip lastiklere bakardım :) ne kadar çok alengirli parça o kadar baş ağrısı.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Muhittin Kaplan yazdı:

lastik içi sensör yapmak istiyorum

ben olsam istemezedim onlar başa bela 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Aynı mantıkla çalışan dahili ve harici setler var aliexpresste. Sizdeki harici diye geçenlerden, bunların pilini değiştirmek vs çok kolay, özelliği öyle. 

Dahili olanlarda pil değişmiyor(daha doğrusu açılabilir kapak yok, zorlamayla sökülüp yapılır) Eğer lastikte uygun boşluk varsa yapılır ancak yanak kalınlığı sebebi ile çukura girince vs kırılma ihtimali var. 

Eğer alacak olursanız birkaç çeşidi var, bazı üst modellerde yalnızca lastik hareket edince çalışmaya başlama özellikli olanlar var. Pil ömrü daha uzun oluyor haliyle. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Harici takılanlar için jant içinde oyuntu yok ise ilk denk gelecek taş, çukur vs de geçmiş olsun denir, sibop kapağına takılan haricilerle devam. 👍🏼

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...