Muhittin Kaplan Pazar 21:43 Paylaş Pazar 21:43 Motosikletin lastik siboplarına takılan hava basıncı sensörleri var. 3. Parti tripmate marka bir carplay ile çalışıyor. Çin menşei bir ürün. Bu sensörleri lastik içi sensör yapmak istiyorum. Konu hakkında tecrübesi olan var mı ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 23:58 Paylaş Pazar 23:58 İçeride de aynı basıncı okuyacak. Şişirme sibobu iç kısıma dığru montaj kafi. Devirle uçmasın deyu. Pilli mi yoksam dönüşle şaej olan tip mi? Son soru lastik içinde iken sinyali okumama olabilir mi? Başka sorum yok komtanım 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 07:10 Paylaş Pazartesi 07:10 ben olsam arada eğilip lastiklere bakardım ne kadar çok alengirli parça o kadar baş ağrısı. 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 10:18 Paylaş Pazartesi 10:18 Muhittin Kaplan yazdı: lastik içi sensör yapmak istiyorum ben olsam istemezedim onlar başa bela Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Pazartesi 11:17 Paylaş Pazartesi 11:17 Aynı mantıkla çalışan dahili ve harici setler var aliexpresste. Sizdeki harici diye geçenlerden, bunların pilini değiştirmek vs çok kolay, özelliği öyle. Dahili olanlarda pil değişmiyor(daha doğrusu açılabilir kapak yok, zorlamayla sökülüp yapılır) Eğer lastikte uygun boşluk varsa yapılır ancak yanak kalınlığı sebebi ile çukura girince vs kırılma ihtimali var. Eğer alacak olursanız birkaç çeşidi var, bazı üst modellerde yalnızca lastik hareket edince çalışmaya başlama özellikli olanlar var. Pil ömrü daha uzun oluyor haliyle. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Pazartesi 14:17 Paylaş Pazartesi 14:17 Harici takılanlar için jant içinde oyuntu yok ise ilk denk gelecek taş, çukur vs de geçmiş olsun denir, sibop kapağına takılan haricilerle devam. 👍🏼 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ben bundan kullanıyorum, sürekli takılı kalmasının şimdiye kadar bi faydasını görmedim, ölçeceğim zaman sübaba takıp BT ile telefondan bakıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Paylaş 12 saat önce BT telefon ile mi? basit ölçerler var tık diye ölçer yahu. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Doğan Arşiray yazdı: BT telefon ile mi? basit ölçerler var tık diye ölçer yahu. Evet, uygulaması var, BT ile sensörden okuyor. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce harici, sibop üstüne takılandan mevcut şu anda, cihaz da var.(carplay). Bunlarda da problem şu, sibop kesiyorlar neden bilmiyorum. Sallantıdan sanırım, bir zaman sonra sibop sizlere ömür. Benim başıma gelmedi ama gelen birkaç arkadaş oldu Servet Aydın yazdı: İçeride de aynı basıncı okuyacak. Şişirme sibobu iç kısıma dığru montaj kafi. Devirle uçmasın deyu. Pilli mi yoksam dönüşle şaej olan tip mi? Son soru lastik içinde iken sinyali okumama olabilir mi? Başka sorum yok komtanım garcia diye bir adam varmış, teğmenin biri mektup felan... Bunların hiç birini bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Büyüklerin sana bilmediğin şeyi kurcalama demedi mi 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce metal sibop mu alsam motör için ? Servet Aydın yazdı: Büyüklerin sana bilmediğin şeyi kurcalama demedi mi 1290 ı satıyorsun haberimiz olmuyor bu arada, yazdım. Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Muhittin Kaplan yazdı: harici, sibop üstüne takılandan mevcut şu anda, cihaz da var.(carplay). Bende minik ekran gostergeliden vardı. Söktüm attım. Verimli çalışmıyordu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Muhittin Kaplan yazdı: metal sibop mu alsam motör için ? 1290 ı satıyorsun haberimiz olmuyor bu arada, yazdım. Nikahıma geçti almak için cesedimi çiğnemen lazım bayım! 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) güvenli ve ileri sürüş eğitimiiii...., kapalı alan hakimiyeeet... gel gel (tandıra tamamım ben) (3 harfli ve avrupa sevmiim ben) 2 saat önce tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Hocam sanki L olmaz. 1050 nin jantının içinde tellerin bağlanması için çemberler var. Düz kırmızı alimunyum alayım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts