Tevfik Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tesla Juniper bakarken şehrimde olan bir Tesla Juniper ilanına gidip yakından bakayım dedim. İlan fiyatı 2.3m idi. Neyse gittim aracın başına konuştuk ettik, fiyata 2.6m demez mi. Ben şok. Satıcı arkadaş bana Tesla piyasasını anlattı, beni aydınlattı(feci aydınlandım, meğerse ne kadar saf ve salakmışım) . Sonra başladım yine memleketteki durumlara küfretmeye. Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sizde bizi aydınlatsaydınız hocam. 2.3m ilan gidince nasıl 2.6 m olmuş merak ettim Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Emin Önal yazdı: Sizde bizi aydınlatsaydınız hocam. 2.3m ilan gidince nasıl 2.6 m olmuş merak ettim Piyasada araba olmadığı için sıfırı 2.3 m olan araba 2. Elde 2.6 m na satılıyor 3 saat önce tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tevfik Işık yazdı: Piyasada araba olmadığı için sıfırı 2.3 m olan araba 2.6 m na satılıyor Bu hoş olmazda da anlaşılabilir. Ancak ilanda 2.3 olan gidince nasıl 2.6 oluyor? Orası bende yok. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) İlana 2.6 yazamıyorsunuz , sarı site izin vermiyor 0 indan fazla talep ettiğiniz için. Dolayısıyla tüm ilanlar 2.3m. Sarı siteye bakın, hepsi 2.3m. Arayınca ya da görmeye gidince acı gerçekle krşı karşıya kalıyorsunuz. 2 saat önce tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tesla mı bakıyorsunuz Tevfik bey. 23 Ekimde bayiden online alın. Paranız vadelide dursun. O satıcı tipler de arabalarına güle güle binsinler. 1 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tesla mı bakıyorsunuz Tevfik bey. 23 Ekimde bayiden online alın. Paranız vadelide dursun. O satıcı tipler de arabalarına güle güle binsinler. Evet bakıyorum da, inşallah bakmakla kalmam. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Hemen hemen tüm ilan açıklamalarında piyasa hakkında bilgisi olmayan aramasın ya da sadece piyasayı bilenler arasın tarzında cümleler kurulmuş. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Cimere şikayet edin bassınlar cezayı İşinden gücünden vakit ayırıyosun o kadar yol gidiyosun insanla alay edercesine iş yapıyorlar Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce Ersen şahin yazdı: Cimere şikayet edin bassınlar cezayı İşinden gücünden vakit ayırıyosun o kadar yol gidiyosun insanla alay edercesine iş yapıyorlar Kimi kime? Ülke bitik... 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Çok anlamsız manasız akla izana sığmayacak bir piyasa piyasası sıfıra yakın satilma ihtimali az araçlar bile deli fiyatlar yazıyorlar Sıfır passat 2.5 civarinda sw tabi adam 3 4 yasinda tr daha gelmeyen arac için ve zamanında en fazla bin adet satmış araba için de o parayı istiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Erman Uzun yazdı: Çok anlamsız manasız akla izana sığmayacak bir piyasa piyasası sıfıra yakın satilma ihtimali az araçlar bile deli fiyatlar yazıyorlar Sıfır passat 2.5 civarinda sw tabi adam 3 4 yasinda tr daha gelmeyen arac için ve zamanında en fazla bin adet satmış araba için de o parayı istiyor Sıfır passat nerde 2.5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts