İçeriğe Yönlendir

2. El Tesla Juniper 2.6m dan Başlayan Fiyatlarla

Tevfik Işık

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

o başka iş, mangal başında iyi gider muabbeti

mangal yok. endonezyalı 10 ekimde havalimanına bizi çağırıy. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

mangal yok. endonezyalı 10 ekimde havalimanına bizi çağırıy. 

vardır hikmeti güven vermiyor bana 

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Tevfik Işık yazdı:

Piyasada araba olmadığı için sıfırı 2.3 m olan araba 2. Elde 2.6 m na satılıyor

2.6m'da durduran ne oldu acaba satıcıyı :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Tevfik Işık yazdı:

Tesla Juniper bakarken şehrimde olan bir Tesla Juniper ilanına gidip yakından bakayım dedim. İlan fiyatı 2.3m idi. Neyse gittim aracın başına konuştuk ettik, fiyata 2.6m demez mi. Ben şok. Satıcı arkadaş bana Tesla piyasasını anlattı, beni aydınlattı(feci aydınlandım, meğerse ne kadar saf ve salakmışım) . Sonra başladım yine memleketteki durumlara küfretmeye. 

abd üretimi modeller gelince görelim fiyatları...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Doğan Arşiray yazdı:

abd üretimi modeller gelince görelim fiyatları...

ordan daha düşük fiyat gelmeyecek ki? %60 dan %25 e düştü. Eski haline. Almanyaya ise sıfır.

Model X gelirse yahut cybertruck o belki olur. 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Çağlar Bayur yazdı:

o başka iş, mangal başında iyi gider muabbeti

ooooo az kaldı mangala hocam da ejder le gelsin bozarız kalır bütün kış orada

Tesla ilanlarında güncel fiyat için arayınız yazıyorlar geçen birine mesaj la sordum arayın konuşalım diyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
İlkay Başaran yazdı:

Seviyorsan konuş bence.

ben insan sevmiiiim

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Aklı başında kullanıcıları tenzih ederek bir şeyler yazmak istiyorum.

Teslayı henüz almayan almayı düşünen bir kaç kişi ile iletişimim olmuştu araç aradığım süreçte, ec4 satıp tesla alacaklardı. daha almadan tesla alacağım o yüzden satıyorum tesla şöyle tesla böyle demeye başladılar. 

Teslayı araç olarak değil de statü için kullanan bir çok sonradan görme yüzünden piyasa bu şekilde anlamsız bir hal aldı.

Arada gerçek kullanıcılar siparişleri verip kullanıyor. Bazıları (benim akrabam da dahil olmak üzere) tesla başka yaa, teslan varsa başka araba almazsın. iPhone gibi bir şey bu statü katıyor falan cümleler kuruyor. Haliyle sonradan görme sabırsız avına çıkan galeriler konuyu bu hale getiriyor. sonra kurunun yanın da yaş da yanıyor. 

Teslayı çok beğeniyorum, bu bahsettiğim sebeplerden eşim gördüğü yerde ıyyk demeye başladı. Gerçekten güzel araç ama gereksiz fanboylar çok kötü bir imaj çizmeye başladı.

Tekeri kopartacak kadar sol önden darbe alan Teslanın airbagleri neden açılmamış diye sorgulamak yerine adamın burnu kanamamış tesla görevini yapmış diyorlar. 

Konu sahibine yorumum da; umarım istediğiniz şekilde alabilirsiniz. Ama Mehmet Hocam'ın söylediği gibi envanter beklemek en iyisi. çok yoğun adet gelecek gibi duruyor çünkü.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

İkinci el Tesla almak zorunda değilim,  giderim TOGG alırım, Egea alırım , Megene alırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Emin Önal yazdı:

Sizde bizi aydınlatsaydınız hocam. 2.3m ilan gidince nasıl 2.6 m olmuş merak ettim :)

Bunun bir benzeri benim de başıma geldi. Adam 2.5 dan çıkan ilana 3 istedi. 2.8'e anlaştık. Parayı elden TL istiyorum dedi, tamam dedim. Kutuya 2 koyup verdim, saymadı. İş bittikten sonra para eksik kalanı sonra ödeyeceğim dedim, 1 yıl sonra ödedim.

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Erman Uzun
Mehmet Göktürk yazdı:

Sıfır passat nerde 2.5 

IMG_2265.png

Liste fiyatları böyle doğru ama bayilerde fiyatlarda baya bir indirim yapıyorlar nedenjnj anlamadım ama vag grubunda böyle durum bayilerle konuşursanız daha net olabilir 

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Nihat Palolu yazdı:

Bunun bir benzeri benim de başıma geldi. Adam 2.5 dan çıkan ilana 3 istedi. 2.8'e anlaştık. Parayı elden TL istiyorum dedi, tamam dedim. Kutuya 2 koyup verdim, saymadı. İş bittikten sonra para eksik kalanı sonra ödeyeceğim dedim, 1 yıl sonra ödedim.

Tanışıklık vardı diye tahmin ediyorum :)

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Fatih Keskin yazdı:

ben insan sevmiiiim

Biliyorum, çakmak seviyorsun.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

ordan daha düşük fiyat gelmeyecek ki? %60 dan %25 e düştü. Eski haline. Almanyaya ise sıfır.

Model X gelirse yahut cybertruck o belki olur. 

gümrük vergisi düştü ise fiyatı nasıl düşmez?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

Hiç gelemiyordu. Aratık gelebilir fiyata indi. Çok başlarda gelmişti hatırlarsan işte o şekilde yine gelecek. Model S model X yahut renegade navigator camaro vs. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

Kâr marjı artsa?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bizim teslalar almanyadan geliyor. sıfır vergi. 

Bursa neyse almanya da o. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Bizim teslalar almanyadan geliyor. sıfır vergi. 

Bursa neyse almanya da o. 

nereden geldiği mi? üretim yeri mi? dacia da ab den geliyordu ama çinde üretildiği için vergi yedi 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

nereden geldiği mi? üretim yeri mi? dacia da ab den geliyordu ama çinde üretildiği için vergi yedi 

çakallık hariç tabi üretildiği yerden gelmesi lazım. fransa biraz çakallık yapıyor hala. cezayiri avrupaya aldı. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ

Vag grubundan bir fiyat

Liste 3330K

Satış 2360K

IMG_8170.jpeg.bc988c557173b489fe073ea1bcfa0f37.jpeg

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...