Muhammed Orak 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Merhabalar forum üyeleri, evde kullanım için alet çantası dolduracağım neler gerekli sizde neler lazım oluyor bizimle paylaşırsanız hem ilerde forum üyeleri hem de benim için faydamiz olsun, benim aklıma gelenleri alta listeliyorum siz de gerçekten işte bu şimdi lazım oldu diyebileceginiz aletleri yazarsanız olacak bu iş. 1. Papağan pense 2.kombine anahtar. 3. Kontrol kalemi. 4.boru anahtarı 5.ingiliz anahtarı. 6.çekiç 7.tornavida takımı. Sonradan eklenenler 8.yan keski. 9.falçata 10.izole bant 11.Teflon bant 12. Keser 13.makas 14.şerit metre. 15.kablo sıyırıcı 16.pense 17.kargaburnu 18.kerpeten Şimdilik aklıma gelen bunlar, sizin de eklemek istediğiniz olursa ilk mesaja ekleyelim. 1 saat önce tarihinde Muhammed Orak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Anestol Minoset Sargı bezi Flaster 3 Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Anestol Minoset Sargı bezi Flaster Acemiler için gerekli malzemeler bunlar bize gitmez Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alet edevat konusunda tamam bitti diyecek bir nokta yoktur. Senelerdir ihtiyaç oldukça alıyorum, ölünceye kadar da almaya devam edeceğim büyük ihtimal. Ama tavsiyem ucuz çin ürünleri almayın... %80i bir işe yaramaz. Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Normal Alyan ,yıldız alyan seti, yıldız düz tornavida , anahtar takımı ,pense, çekiç ,yan keski,ingiliz anahtarı 1 tane büyük 1 tane küçük ,kalem,metre ,makas yeterli olur.İleride matkap , şarjlı tornavida ,dekupaj işinizi görür. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Multimetre, araba için kontrol kalemleri var ondan. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts