Muhammed Orak 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Merhabalar forum üyeleri, evde kullanım için alet çantası dolduracağım neler gerekli sizde neler lazım oluyor bizimle paylaşırsanız hem ilerde forum üyeleri hem de benim için faydamiz olsun, benim aklıma gelenleri alta listeliyorum siz de gerçekten işte bu şimdi lazım oldu diyebileceginiz aletleri yazarsanız olacak bu iş. 1. Papağan pense 2.kombine anahtar. 3. Kontrol kalemi. 4.boru anahtarı 5.ingiliz anahtarı. 6.çekiç 7.tornavida takımı. Sonradan eklenenler 8.yan keski. 9.falçata 10.izole bant 11.Teflon bant 12. Keser 13.makas 14.şerit metre. 15.kablo sıyırıcı 16.pense 17.kargaburnu 18.kerpeten Şimdilik aklıma gelen bunlar, sizin de eklemek istediğiniz olursa ilk mesaja ekleyelim. 13 saat önce tarihinde Muhammed Orak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Yan keski, falçata, izole bant, teflon bant 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Anestol Minoset Sargı bezi Flaster 7 Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Anestol Minoset Sargı bezi Flaster Acemiler için gerekli malzemeler bunlar bize gitmez Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Alet edevat konusunda tamam bitti diyecek bir nokta yoktur. Senelerdir ihtiyaç oldukça alıyorum, ölünceye kadar da almaya devam edeceğim büyük ihtimal. Ama tavsiyem ucuz çin ürünleri almayın... %80i bir işe yaramaz. 1 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Normal Alyan ,yıldız alyan seti, yıldız düz tornavida , anahtar takımı ,pense, çekiç ,yan keski,ingiliz anahtarı 1 tane büyük 1 tane küçük ,kalem,metre ,makas yeterli olur.İleride matkap , şarjlı tornavida ,dekupaj işinizi görür. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Multimetre, araba için kontrol kalemleri var ondan. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Acayip bir hastalık bu takım işi. 5 tane takım çantam var. 3 çeneli çektirme almışım bi zamanlar. Daha naylonundaki yağı duruyor. Bence herşey lazım 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Kağıt, kalem, bez, gönye, su terazisi, kumpas, koruyucu iş gözlüğü Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Lehim, pasta Lehim tabancası. Saatçi tornavidası. Mercek. Sıcak silikon tabancası ve silikonları. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Anestol Minoset Sargı bezi Flaster Mavi hap? 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce +Makaron , + Temassız kontrol kalemi +yapıştırıcı ( sunfix veya çift komponentli ) Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Alyan seti,matkap uç seti Bitmez ki, İhtiyaç oldukça ve indirimli denk geldikçe almak lazım. Mesela boru anahtari lazım değildi ama 200 liraya denk gelmisti aldım,sonra lazım oldukça kullandım vs vs Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hocam bende senin gibi bir takım çantası toplayım diye girdim. Şimdi 1 takım dolabı (boy) ve 3 takım çantam var. Makinaları saymıyorum bile, hastalık oluyor bir zaman sonra.. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Bu işte sınır yok ne bulursan al ufak ufak Yorum bağlantısı
Hamit inan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Alet edevat konusunda tamam bitti diyecek bir nokta yoktur. Senelerdir ihtiyaç oldukça alıyorum, ölünceye kadar da almaya devam edeceğim büyük ihtimal. Ama tavsiyem ucuz çin ürünleri almayın... %80i bir işe yaramaz. Kervan yolda dizilir. İhtiyaç olan alınır kutuya eklenir Mehmet Ozyurek yazdı: Mercek Makro kameralı telefon. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce bir bavul oldu bende hala eksik var da var, eksik bitmez , çekirdek çitlemek gibi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Müstakil ev de mı oturuyorsunuz yoksa sadece ev işlerinde kullanılacak takımlar mı almak istiyorsunuz. Avuç taşlama, dekupaj, matkap ( darbeli), dramel seti, demir ve ağaç testeresi, metal ve beton için matkap uçları, değişik ölçülerde çivi vida dübel vs.vs. Bu arada bizim evde atölye kuracak takım vardır. 2 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts