Mehmet Göktürk Dün saat 21:29 Paylaş Dün saat 21:29 bagaj çantası olarak bi tane küçük yap, bi tane de büyük işler için büyük al lazım olduğunda kullan. Tam işin ağırlığı belli olmadan alet almak olmaz. lazım oldukça alın. Ama tabi kargaburun, kurbagacık, allen, pense, ve tornavida zaten şarttır. Gerisi duruma göre. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ölçü aleti alınacaksa Pense Ampermetre tercih edilmeli.Ac Dc Voltaj ve Akım ölçebilen Direnç kademesi Buzzer olan yeterli olacaktır. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Benim arkadaşın ford connect bagajı boydan boya dolu, daha eksiği vardır.. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 12 saat önce Paylaş 12 saat önce keski papağan pense vs malzemeler knipex ya da gedore marka olmalı. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tüm bunlardan sonra başlık: "Gelin, atölye topluyoruz." 2 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Aytac Sakal yazdı: Ölçü aleti alınacaksa Pense Ampermetre tercih edilmeli.Ac Dc Voltaj ve Akım ölçebilen Direnç kademesi Buzzer olan yeterli olacaktır. Kalitelileri genelde çok pahalı diğerleri de bence yetersiz ama olsa iyi olur evet Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Kalitelileri genelde çok pahalı diğerleri de bence yetersiz ama olsa iyi olur evet Hocam iş yerinde Fluke kullanıyoruz çok pahallı.UNIT diye bir marka var ćok satıyor fiyat uygun tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Bu set işimi görür mü. https://www.trendyol.com/newstar/tam-profesiyonel-germany-72-dis-egik-circir-216-parca-lokma-takimi-oto-tamirci-tam-set-1-2-3-8-1-4-p-747746116 6 taksit 3300 tl gibi geliyor. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Sonu yok bunun. Bende sıcak hava tabancalı havya seti varken (benim için normal) diğer taraftan, lastik tamir kiti, lokma, allen, torx... while True: alet edavat takım al. 3 saat önce tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Babamın evde plastik boru ekleme aparatım kalmış. Eve gelen usta "oğlan muslukçu mu" demiş. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mustafa Çayır yazdı: keski papağan pense vs malzemeler knipex ya da gedore marka olmalı. İzeltaş var yerli ürün ve yarı fiyatına tavsiye ederim. Alman pahalı biraz. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu set işimi görür mü. https://www.trendyol.com/newstar/tam-profesiyonel-germany-72-dis-egik-circir-216-parca-lokma-takimi-oto-tamirci-tam-set-1-2-3-8-1-4-p-747746116 6 taksit 3300 tl gibi geliyor. Arabaların genel bakımlarını rahatlıkla yaparsın, benzeri var bende. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Koray Demir yazdı: İzeltaş var yerli ürün ve yarı fiyatına tavsiye ederim. Alman pahalı biraz. izeltaş iyi benimkiler de öyle. Ama mikro elektronikçi olanlarda knipex yahut xcelite mersedes gibi ve bi tık farkeder. Ve fakat gerek yok. Kaliteli alet almanın kötü tarafı biri istediğinde verirken elin gitmiyor. Öbürünü kırsa bozsa ağzını bi daha alırsın. Hep sen kullanacaksan sorun yok. senelerce kullanırsın. Ama birine verince her bi alet birkaç seferde ömrünü tamamlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Arabaların genel bakımlarını rahatlıkla yaparsın, benzeri var bende. loctite sıkılmış civatayı açarken sağlam kaldı mı izeltaş lokma tornavida seti bile bundan pahalı Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Lokma takımım eksikti, şundan aldım, 90 Euro idi galiba. Markasını pek duymadım ama, Brüder Mannesmann. Yorum bağlantısı
Recommended Posts