Mert Uslu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hyundai Getz 1.4 DOHC Ford Fiesta Honda Jazz Audi A3 Toyota Yaris Merhaba, Tümü fiyat bandı olarak <500.000TL olacak şekilde bakıyorum ona göre yıllandırabilirsiniz yani örneğin Ford Fiesta için 2010'a kadar 1.4 olabilir gibi gibi genel olarak 500 bin altında olacak şekilde bu 5 araçtan birini alacak olsanız hangisini neden seçerdiniz? Benim önceliklerim; - modern ve güncel görünüm - teknlojik özellikler - sorunsuzluk Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 saat önce Paylaş 3 saat önce model yılı km motor tipi vs bilgileri olmadan zor fikir vermek en modelli olanını alırdım genel olarak not: 500 bine auidi almazdım . 3 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Belki eli yüzü diğerleri kadar cazip olmayabilir ama sorun yaşamak istenmiyorsa Hyundai Getz 1.4 DOHC tercih edilmeli. O fiyat bandında temizleri rahatlıkla bulunur. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce buradakilerden bu paraya audi yi ben de almazdım. Jazz yada Fiesta diyorum. Jazz çok pratik bir araba ancak çok küçük ve sağlamlığı tartışılır. Yorum bağlantısı
Hüseyin Koç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bagaj sorun olmayacak ise o fiyata en sorunsuz yaris alınabilir, 90000 km kullandım sadece lpg kaynaklı oksijen sensörü sorunu yaşadım, tık demedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mert Uslu yazdı: Benim önceliklerim; - modern ve güncel görünüm - teknlojik özellikler - sorunsuzluk Bu üçünü bir arada bulmak zor biraz.. Audi. yüzü eskimez. oyuncağı boldur. Albenisi vardır. Ancak o bütçe ile alınacak audi sizi yorar. Sorunsuzluk diyince herkes Yaris diyecek. Ben de diyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts