Cem Bilgiç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Merhabalar herkese iyi forumlar. Kış ayları yaklaşıyor, havalar soğumaya başladı ufaktan, aküm 6 aylık ancak gerek etrafımda bulunan araçlar için gerekse "yoksa lazım olur" mantığıyla, bi akü takviye cihazı almak istiyorum. Powerbank tarzı olan ürünlerden, ancak handikapım şu, piyasadaki ürünlerin Amper değeri düşük, bunu ilk olarakta kendime lazım olur diye alıyorum, kendi aracım aküsü 100A, o yüzden 100A'a kadar destekleyecek bir cihaz gereksinimim var, bildiginiz ettiginiz var ise link yada satıcı bırakabilirseniz, harika olur, örnek olarak birkaç adet ürün fotoğrafı bırakıyorum. Çok teşekkürler herkese tekrardan iyi forumlar. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Gerekli bir ihtiyaç. 👍 Tavsiye edecek arkadaşlardan ürün tavsiyesi bekleriz. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Paylaş 1 saat önce sosyal medyada hep goruyorum, motorcu bi arkadas kimin akusu bitse bu cihazla ucretsiz yardima kosuyor . almaya gerek yok bence Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Akünün kaç amper olduğunun önemi yok. Bunlar zaten ilk marşı vermek için. Noco, Osram gibi markalara bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts