Cem Bilgiç Dün saat 06:55 Paylaş Dün saat 06:55 Merhabalar herkese iyi forumlar. Kış ayları yaklaşıyor, havalar soğumaya başladı ufaktan, aküm 6 aylık ancak gerek etrafımda bulunan araçlar için gerekse "yoksa lazım olur" mantığıyla, bi akü takviye cihazı almak istiyorum. Powerbank tarzı olan ürünlerden, ancak handikapım şu, piyasadaki ürünlerin Amper değeri düşük, bunu ilk olarakta kendime lazım olur diye alıyorum, kendi aracım aküsü 100A, o yüzden 100A'a kadar destekleyecek bir cihaz gereksinimim var, bildiginiz ettiginiz var ise link yada satıcı bırakabilirseniz, harika olur, örnek olarak birkaç adet ürün fotoğrafı bırakıyorum. Çok teşekkürler herkese tekrardan iyi forumlar. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer Dün saat 07:33 Paylaş Dün saat 07:33 Gerekli bir ihtiyaç. 👍 Tavsiye edecek arkadaşlardan ürün tavsiyesi bekleriz. Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 08:00 Paylaş Dün saat 08:00 sosyal medyada hep goruyorum, motorcu bi arkadas kimin akusu bitse bu cihazla ucretsiz yardima kosuyor . almaya gerek yok bence Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 08:47 Paylaş Dün saat 08:47 Akünün kaç amper olduğunun önemi yok. Bunlar zaten ilk marşı vermek için. Noco, Osram gibi markalara bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Aydın Sert Dün saat 09:40 Paylaş Dün saat 09:40 Henüz kullanmadım fakat araştırarak şu cihazı aldım attım bagaja. Bana lazım olmasa başkasına olur belki. https://www.n11.com/urun/groove-m01-15800mah-2000a-aku-takviye-cihazi-tasinabilir-jump-starter-powerbankled-lambalcd-ekran-62635672?magaza=oyuncakhobi 2 Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Akünüzde CCA değeri (Cold cranking amps - CCA) yani Soğuk motor çalıştırma amperi olarak yazan değeri dikkate alın. Bu tip cihazlar örneğin 1000 amper diyorsa önce 500 amper sonra 1000 amper olacak şekilde marş motorunu çalıştırmaya yetecek kadar( kabaca 30 saniye falan) yüksek amper üretiyor. Ben mesela 1000 amper özellikli bi jump starter kullanıyorum. 1.2 den 1.6 atmosferik motorlu araçlara kadar farklı araçlarda kullandım işe yaradı. Önemli olan aküdeki CCA değerini karşılaması. 2 saat önce tarihinde Yiğit Özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Takviye kablosu taşıyorum. Hatta kendim yaptım Yorum bağlantısı
Aydın Sert 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Takviye kablosu taşıyorum. Hatta kendim yaptım Hocam her yerde araç/akü bulmak sıkıntı, bulunsa bile araç pozisyonuna göre aracı araca yanaştırmak sıkıntı olabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben şu ürünle karşılaşmıştım. Takviye, süpürge, pompa, fener. https://www.hepsiburada.com/mioji-mio-2-4in1-aku-takviye-jump-starter-mini-sarjli-supurge-hava-pompasi-ve-led-fener-10400mah-arac-kombo-kit-pm-HBC00005I55SE Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: Takviye kablosu taşıyorum. Hatta kendim yaptım bende kendim yaptım. piyasada ucuza satılanların hepsi tırt. yeterli akım iletmediği için çalıştırmıyor. çok denk geldim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Çayır yazdı: bende kendim yaptım. piyasada ucuza satılanların hepsi tırt. yeterli akım iletmediği için çalıştırmıyor. çok denk geldim. Evde atıl tek damar şofbenlere çekilen kablolardan vardı sert. Uçları birleştirdim yaptım. Direk marş basmayıp biraz toplamasını bekliyorum sonra marş basıyorum. 2 kere hayat kurtardı. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce https://www.einhell.com.tr/p/1091521-ce-js-12-1/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts