Bekir Çelik 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Merhabalar abiler. Kolay Adres ile beklediğim bir EFT hesabıma gönderilmiş. Ancak aktif olarak kullandığım bir hesabıma gelmemiş. Ben bu paranın hangi banka hesabıma gittiğini nasıl bulabilirim? Paranın yattığı IBAN TR61*** ile başlıyor. Dekontu var bende. BVelge no, İşlem Referans No vs. Bir yolu var mı bunun? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Bildiğim 5 ibanı TRXX şeklinde google'da sorguladım 4'ü doğru çıktı. Bi deneyin isterseniz. 3 saat önce tarihinde Nihat Palolu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Sert 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bekir Çelik yazdı: Merhabalar abiler. Kolay Adres ile beklediğim bir EFT hesabıma gönderilmiş. Ancak aktif olarak kullandığım bir hesabıma gelmemiş. Ben bu paranın hangi banka hesabıma gittiğini nasıl bulabilirim? Paranın yattığı IBAN TR61*** ile başlıyor. Dekontu var bende. BVelge no, İşlem Referans No vs. Bir yolu var mı bunun? IBAN tamamını görebiliyor muyuz? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Nihat Palolu yazdı: Bildiğim 5 ibanı TRXX şeklinde google'da sorguladım 4'ü doğru çıktı. Bi deneyin isterseniz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Koç 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce (düzenlendi) Doğrusu şöyle imiş; banka kodları internette var, bankayı bulunca sorun çözülür heralde Basılı biçimde IBAN TR33 0006 1005 1978 6457 8413 26 Ülke kodu TR Kontrol haneleri 33 Banka kodu 00061 Ulusal kontrol hanesi 0 Banka hesap numarası 0519786457841326 7 dakika önce tarihinde Hüseyin Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts