Emin Ozan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar. Bu bütçelerle D segment bir sedan araç arayışındayım. Yılda ortalama 10 bin km yapıyorum, genelde ev–iş arası kullanacağım. Benzinli olursa LPG uyumlu olması benim için önemli. Sorunsuz bir araç bakıyoruz aslında. Kilometre 100 binin altında olursa çok iyi olur. Birkaç ilan buldum, sizce bu araçlar nasıldır? Kronik sorunları var mıdır, yedek parça ve tamiri konusunda sıkıntı çıkar mı? Araç 1 Araç 2 6 saat önce tarihinde Emin Ozan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Sözüm meclisten dışarı. 1.3 civarı param olsa 8 yaşında 100 bin kmyi geçmiş 2.el araba almam Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 2 sene ilandaki kasadan kullandım , son bir yıldır da son kasayı kullanıyorum. Memnunum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2018-model-ici-bej-opsiyonlu-skoda-super-b-style-paket-1273582190/detay Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 1.5 te araştırırsanız kronik soğutma sistemi sorunları var 2.0 pek çevrede kullanan yok ancak land rover sport dizellerle aynı ve onlar çok sıkıntılı iyi araştırmak lazım 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 6 yıldır 96k km dir 1,6 tdci mondeo kullanıyorum tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 1.5 ecobost sıkıntı çıkarabilir 2.0 tdci tercih edilir.Mondeo yu hastası alır hastası satar.Ben 8 sene bindim mk3 ve mk4 üne bu kasalar mk5 olur donanımlısını tercih edin acele etmeyin.Ben 3-4 ay beklemiştim istediğim gibi araç ilana girene kadar 2 side hiç üzmedi beni yağ su değiştirip binmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Siyah mondeo çok yıkık duruyor pasta cilası kötü, bagaj kapağında gamzeler var ön tampon boyası çok kötü, kaza sonrası servis dışında toplanmış tamir edilip takılmış olabilir ,ön kaputta geniş boya yanıkları var,direksiyon yıpranmış.İlanlara baktım şu an alınacak araba yok gibi 1 Yorum bağlantısı
Emin Ozan 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Aslında Mondeo şart değil, sadece örnek olarak paylaşmıştım. Passat da olur, Superb de olur.. fark etmez yani. Benim için önemli olan arızasız olması ve yedek parça ile usta konusunda sorun çıkarmaması. Sırf bundan dolayı gözüm Egea’ya kaymıyor değil 😄 Parça ve usta konusunda hiç sıkıntı çekilmez ama bu arabaların yanında çok düşük kalıyor. Zaten bayilerde satılmıyor; sözde 1.4 Fire için bir ay önce sıraya girmiştim, hâlâ arayacaklar beni 😅 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emin Ozan yazdı: Aslında Mondeo şart değil, sadece örnek olarak paylaşmıştım. Passat da olur, Superb de olur.. fark etmez yani. Benim için önemli olan arızasız olması ve yedek parça ile usta konusunda sorun çıkarmaması. Sırf bundan dolayı gözüm Egea’ya kaymıyor değil 😄 Parça ve usta konusunda hiç sıkıntı çekilmez ama bu arabaların yanında çok düşük kalıyor. Zaten bayilerde satılmıyor; sözde 1.4 Fire için bir ay önce sıraya girmiştim, hâlâ arayacaklar beni 😅 Audi a3 olur mu 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Sözüm meclisten dışarı. 1.3 civarı param olsa 8 yaşında 100 bin kmyi geçmiş 2.el araba almam E ama herkes clioya binemez Mehmet Göktürk yazdı: Audi a3 olur mu Bu a3'ün bir ilanı konusu fotoğrafı yok mu hocam? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Metin Uzunoğlu yazdı: 6 yıldır 96k km dir 1,6 tdci mondeo kullanıyorum tavsiye ederim. son mohikanlardan o Yorum bağlantısı
Recommended Posts