Barış Canbazoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Selamlar dizel focus 2 için motoru performanslı çalıştıracak motor yağı önerisi istiyorum. Liqui Moly iyi mi? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce LM iyi bir markadır. Genelde yağlar, araca performans katmaktan ziyade, performanslı kullanımda ve zor koşullarda motoru daha fazla korumak için tasarlanır. Gerisi reklamdır. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Motor yağından beklenecek ne iyi performans yağlamayı doğru yapması(aşınma önleme), deterjan etkisini koruması, geç yanması, yanınca da tortu bırakmaması gibi şeyler olur. LM iyi bir marka ancak abartıldığını düşünüyorum. Paketleme ve pazarlama iyi ancak bence yağları bi Mobil1 ESP ya da Shell Helix HX Ultra değil. 5W30 ve daha incesi için Mobil1ESP, kalın yağlar için Shell öneririm. 10W40'tan yarı sentetik HX8 5W40'a düştüm, problem yaşamadım. 10 numara yağ. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Barış Canbazoğlu yazdı: Selamlar dizel focus 2 için motoru performanslı çalıştıracak motor yağı önerisi istiyorum. Liqui Moly iyi mi? İstanbuldaysanız 5:30 bi paket yağ var motul. 4lt 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mobil 1 esp 5w 30 alınabilir.Lm den daha üstün bir yağ.O olmazsa shell petrolden 5w30 en pahalı yağı alın.Piyasa sahte yağ kaynıyor. Mobilin kendi distribütörünün sitesi https://www.cleanpex.com.tr/mobil-1-esp-5w30-motor-yagi-4-l-ut-2024-188 Yalnız motor, enjektör, turbo zayıfsa ve beyinde hata kodları varsa ne konsa fayda etmez 2 saat önce tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Barış Canbazoğlu yazdı: Selamlar dizel focus 2 için motoru performanslı çalıştıracak motor yağı önerisi istiyorum. Liqui Moly iyi mi? Castrol veya Mobil 1 ESP. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce kötü yağ yoktur motor üreticisinin tavsiye sine uygun olduğu sürece çok yenisi en pahalısı da bazen iyi yerine kötüdür, mesela dpf yok ise, dpf size özel üretilmiş bir üst model alayım daha iyidir demeyin daha da kötüdür katkıları azaltılmşı yağdır onlar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce motor bitik ve performans isteniyorsa 20/50 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: motor bitik ve performans isteniyorsa 20/50 galeriden notere kadar iyi gidebilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts