Oğuzhan Çakır Çarşamba 11:48 Paylaş Çarşamba 11:48 (düzenlendi) 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır Çarşamba 12:00 tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Köksal abiyi Önder abinin nüfustan düşürdüm Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 12:30 Paylaş Çarşamba 12:30 forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 12:43 Paylaş Çarşamba 12:43 12'sinde Ayvalık programım var 1 2 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık Çarşamba 12:46 Paylaş Çarşamba 12:46 Fatih Keskin yazdı: forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km Çalışmalar devam ediyor..... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Çarşamba 12:56 Paylaş Çarşamba 12:56 Fatih Keskin yazdı: forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km Serhat Işık yazdı: Çalışmalar devam ediyor..... hangi köprüden geçecek, yüzerek gelmeyeceğine göre vapur ile mi gelecek miş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 13:55 Yazar Paylaş Çarşamba 13:55 Köksal Yılmaz yazdı: @Önder Özcanın beni nüfusuna alması iyi olmuş , geç bile kalmıştı Önder gelemezse sen gelmiyorsun.. Ben de böyle uygun gördüm Ali Darbaz yazdı: Sayı az değil mi Toplumda bir iştahsızlık var gibi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 14:36 Paylaş Çarşamba 14:36 Başkanım hareket çekmiş mesajıma. 100 tane İlkay bi başkan yapmaz. Bizimlan değilsın İko 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 17:56 Paylaş Çarşamba 17:56 Ali Darbaz yazdı: Sayı az değil mi Gelirsen +1 olacak Servet Aydın yazdı: 12'sinde Ayvalık programım var KTM 1290 SAS' a bakacağuduk 🥺 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 17:56 Paylaş Çarşamba 17:56 Sayı az olursa bi telefonumla 20 kişi getireyim emmi 4 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 17:59 Paylaş Çarşamba 17:59 (düzenlendi) Bi kamyon adam yığarım dedi başkan 💪😳 Çarşamba 18:00 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 18:55 Paylaş Çarşamba 18:55 Başkan bi telefonla İko'yu asker eder burada 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 19:09 Paylaş Çarşamba 19:09 Ali Darbaz yazdı: Sayı az değil mi sucıkları mı getireceksin? 5 kangal kafi 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 9-Başkan ve adamları 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 19:57 Paylaş Çarşamba 19:57 Servet Aydın yazdı: Başkan bi telefonla İko'yu asker eder burada Iphone 17 alırsa bana evet asker olurum orada. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 19:59 Paylaş Çarşamba 19:59 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 9-Başkan ve adamları 10-Ben ve katieM İlkay Başaran yazdı: Iphone 17 alırsa bana evet asker olurum orada. 41 alıcak sana gel sen Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 20:34 Paylaş Çarşamba 20:34 Çağlar Bayur yazdı: sucıkları mı getireceksin? 5 kangal kafi 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 9-Başkan ve adamları ben nöbetteyim. Ayrıca yeni araba alacağım belki haftasonu. Onunla uğraşırım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 22:41 Paylaş Çarşamba 22:41 İlkay Başaran yazdı: Çıkıyorum yola İlk motorla mı? 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık Dün saat 05:11 Paylaş Dün saat 05:11 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hangi köprüden geçecek, yüzerek gelmeyeceğine göre vapur ile mi gelecek miş temiz hava iyi gelir turun ortasında... 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 05:14 Paylaş Dün saat 05:14 Serhat Işık yazdı: temiz hava iyi gelir turun ortasında... sucuğunu heybeye koy o kadar enerji kaybından sonra lazım olacak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 06:03 Paylaş Dün saat 06:03 Mehmet Ozyurek yazdı: . şimdi liste oluşuyor gibi de ne yicez ne içicez orada kimse bize hazır yemek vermez çay desen yok bak geçen yılki arkadaş biskilet ile gelecem diyor ondan da semaver, mangal çıkmaz. bana dersen benim ev kentsel dönüşümde yıkıldı, depolar dağıldı malzemeler ile birlikte. nasıl bir yol izlenecek oraya gidip aç geri dönmeyeceğiz değilmi 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 07:16 Paylaş Dün saat 07:16 Ali Darbaz yazdı: ben nöbetteyim. Ayrıca yeni araba alacağım belki haftasonu. Onunla uğraşırım. Getir sökeriz Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 07:45 Paylaş Dün saat 07:45 Mehmet Ozyurek yazdı: İlgili mekanı kontrol ettim. Mekan uygun. Bir liste alalım. 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Özcan 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? ? kalsın abi orada. Bu zamana kadar tarih belirlemeyince bu pazar olmaz diye düşünerek misafir planlaması yapmıştık ama tam kesin teyitleşmedik. şimdi yazdım bakalım. o plan ertelenirse katılırım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 07:56 Paylaş Dün saat 07:56 Mehmet Ozyurek yazdı: Önder gelemezse sen gelmiyorsun.. Ben de böyle uygun gördüm Köksalı size yedirtmem! Ben gelemiyorsam o da özgür iradesiyle kararını verir ve gitmez, allah allah. Bu da mı sorun oluyo burda 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:07 Yazar Paylaş Dün saat 08:07 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: şimdi liste oluşuyor gibi de ne yicez ne içicez orada kimse bize hazır yemek vermez çay desen yok bak geçen yılki arkadaş biskilet ile gelecem diyor ondan da semaver, mangal çıkmaz. bana dersen benim ev kentsel dönüşümde yıkıldı, depolar dağıldı malzemeler ile birlikte. nasıl bir yol izlenecek oraya gidip aç geri dönmeyeceğiz değilmi Mangalı olanlardan iki kişi mangal getirir. Herkes yiyeceği kadar sucuğunu getirir. Ekmeğini getirir. Semaveri olan biri semaver getirir. Malzemeleri ortaya döker harman ederiz. Kim getiriyor mangalı? Semaveri olan var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts