Fatih Keskin Dün saat 11:52 Paylaş Dün saat 11:52 ıstmalı koltuklu arabası yok dijital klimalısı yeni oldu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 12:36 Yazar Paylaş Dün saat 12:36 Fatih Keskin yazdı: ıstmalı koltuklu arabası yok dijital klimalısı yeni oldu Oysaki direksiyon ve koltuk ısıtmalı corsada ısıtırdım ben onu.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 12:56 Paylaş Dün saat 12:56 Mehmet Göktürk yazdı: ejderin webasto takılacak. çabi ile ben takarız hocam takımları da aldık Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 13:14 Paylaş Dün saat 13:14 Servet Aydın yazdı: Hasta olma lüksüne sahip değilim 🍆 çok haklısın abi kendine iyi bak. iki tekerin üzerinde rüzgar yeme şimdi hafta sonu toplantı var mı yok mu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 14:32 Paylaş Dün saat 14:32 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hangi lükslere sahipsin Abi? Bana kaban alın mı alın alııınnn Mehmet Göktürk yazdı: ejderin webasto takılacak. Montaj yapalım sıcak tükkanda. Binbir çeşit kave var 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Fatih Keskin yazdı: çabi ile ben takarız hocam takımları da aldık geçerkenbeni de al Servet Aydın yazdı: sıcak tükkan şu cğmle bile içimi ısıttı kanepe üstü klima 25 e ayarlı olsun zabahtan, deri üşütüo 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Başlığı değiştirdim. Pastırma yazını bekleyelim. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Sarıgerme belediye tesislerine giderdik, Cezaevinden aldığımız sucukları pıynar kömüründe pişirirdik, domates biber eşliğinde şenlendirirdik amma Dalaman uzak gelir size... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce https://maps.app.goo.gl/EG4QZzEUqH7ironr6 Üşüyenleri beklerim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Erkut Uysal yazdı: https://maps.app.goo.gl/EG4QZzEUqH7ironr6 Üşüyenleri beklerim. Saol almıyim🔪 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Pastırma yazını bekleyelim. 24 ekim birleşmiş milletler gününü müteakip tişört bile giyilir derim. Erkut Uysal yazdı: https://maps.app.goo.gl/EG4QZzEUqH7ironr6 Üşüyenleri beklerim. vaşş vaşşşşşş candır Servet Aydın yazdı: Saol almıyim🔪 arka sokakları da var çok güzel gelsene İlkay Başaran yazdı: Tam parayı hazırlamıştım 2 haftada %25 YTD Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Başlığı değiştirdim. Pastırma yazını bekleyelim. Adana da festival var toplanıp oraya gelin üşüyenler ısınır …😂 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Adana da festival var toplanıp oraya gelin üşüyenler ısınır …😂 dönüşü çok yokuş 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: Tam parayı hazırlamıştım Yola çıkmamış mıydın Sen 🤔 geri mi dönüyorsun 🥺 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Adnan Çakır yazdı: Yola çıkmamış mıydın Sen 🤔 geri mi dönüyorsun 🥺 gerginlik olmasın yolda 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Etkinlik iptal olunca da cümbüş burası maşallah size Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Saol almıyim🔪 Yıl 1960 Silivriye gelicem dedin gelmedin abi. İlla evinden mi aldıralım ? Gerçi senin eve gelince yanlışlıkla sen diye başkalarınıda alabilirler, anahtar çoğaltılmış. Bütün ünlüler burda, az kalsın sanatçılarında hepsi gelicekti buraya hafta içi olmadı. Gel sen abi önümüzdeki dönem kesin Milletvekilisin ya, çok avantajları var. 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Simge Sağın alındığı gün haber ver gereğini yaparım içeri girmek için💄 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Erkut Uysal yazdı: Yıl 1960 Silivriye gelicem dedin gelmedin abi. İlla evinden mi aldıralım ? Gerçi senin eve gelince yanlışlıkla sen diye başkalarınıda alabilirler, anahtar çoğaltılmış. Bütün ünlüler burda, Aslında lüks bir kafe iş yapar heralde orada. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Aslında lüks bir kafe iş yapar heralde orada. lüx olmayan yer yoktur marmarada, klasik araba garajı yanında çardakta kavaltı bile var 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Aslında lüks bir kafe iş yapar heralde orada. Burada olan tek lüks, lüks karışık çerez abi. Onun dışında başka lüks yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts