Çağlar Bayur Dün saat 09:47 Paylaş Dün saat 09:47 Ali Darbaz yazdı: ben nöbetteyim. Ayrıca yeni araba alacağım belki haftasonu. Onunla uğraşırım. AI den onay aldın mı? Önder Özcan yazdı: Köksalı size yedirtmem! sen mi yicen? 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 14:49 Paylaş Dün saat 14:49 Mehmet Ozyurek yazdı: Mangalı olanlardan iki kişi mangal getirir. Herkes yiyeceği kadar sucuğunu getirir. Ekmeğini getirir. Semaveri olan biri semaver getirir. Malzemeleri ortaya döker harman ederiz. Kim getiriyor mangalı? Semaveri olan var mı? Kömürü unutmayın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 15:19 Yazar Paylaş Dün saat 15:19 Mehmet Ozyurek yazdı: Kim getiriyor mangalı? Semaveri olan var mı? Son aşamada o tür eksikleri ben alırım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 18:04 Paylaş Dün saat 18:04 Hava soğuk toplantı günü. Ertelemeyi öneriyorum. Durduk yere hasta olmayayım yedeğim yok 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 18:15 Yazar Paylaş Dün saat 18:15 Görüşlere açığım.. Erteleyelim derseniz erteleriz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 18:29 Paylaş Dün saat 18:29 Mehmet Göktürk yazdı: 18 derece açık. Hocam, ctesi bakalım derim son duruma 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 18:59 Paylaş Dün saat 18:59 Servet Aydın yazdı: Hava soğuk toplantı günü. Ertelemeyi öneriyorum. Durduk yere hasta olmayayım yedeğim yok Şu sıra nezle grip ve covid varyantından kırılıyor ortalık abi. Ertelemek mantıklı gibi bence de 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:10 Paylaş Dün saat 19:10 Servet Aydın yazdı: Hocam, ctesi bakalım derim son duruma pilot adamın hali bir başka oluyor mirim Cem Işık yazdı: covid varyantından frankenstayn Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 19:32 Paylaş Dün saat 19:32 Çağlar Bayur yazdı: pilot adamın hali bir başka oluyor mirim frankenstayn Yerde uçmak havada uçmak yaşam tarzım 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Erteleyebiliriz. Geç mi kaldık acaba tarih konusunda? Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Dava durumundan dolayı ertelenirse o iş yatar. Hava hep bozuk olacaktır ondan sonra. Hee mekan değişikliği olur derseniz olur. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce bundan sonra yağış olmayan hava zor buluruz karar çabuk verilsin olmazsa ben Tekirdağ a kaçarım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Önder Özcan yazdı: Erteleyebiliriz. Geç mi kaldık acaba tarih konusunda? Geçen yıl kasımda toplanmıştık.. Hava daha güzeldi.. Güzel bir hafta sonu denk getirebiliriz. Emin Önal yazdı: Dava durumundan dolayı ertelenirse o iş yatar. Hava hep bozuk olacaktır ondan sonra. Hee mekan değişikliği olur derseniz olur. Dalamanda toplanalım. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Onur Demir yazdı: ? kalsın abi orada. Bu zamana kadar tarih belirlemeyince bu pazar olmaz diye düşünerek misafir planlaması yapmıştık ama tam kesin teyitleşmedik. şimdi yazdım bakalım. o plan ertelenirse katılırım. Benim diğer tarafta program olacak. pazar gününü kapattım maalesef. Ben de tarih ertelemeyi öneriyorum Yorum bağlantısı
Serhat Işık 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fatih Keskin yazdı: sucuğunu heybeye koy o kadar enerji kaybından sonra lazım olacak Sen bana bakarsın orada. aç mı gönderecek koskoca başkan? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Geçen yıl kasımda toplanmıştık.. Hava daha güzeldi.. Güzel bir hafta sonu denk getirebiliriz. Dalamanda toplanalım. Evet, illa ki güzel hava denk gelir. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce şimdi kim neden korkuyor iki damla yağmur mu korkuttu gözünüzü en fazla ıslanırız ne olacak ya montlarınızı giyip gelin arkadaş sonra güzel hava olursa gene toplanırız ıslanmaktan korkan varsa branda getireyim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Konfor olmadıktan sonra napayım toplanmayı. Olası yağış olacak ıslanıcam birde üşüyeceğim. Ne anladım ben keyif almaktan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Konfor olmadıktan sonra napayım toplanmayı. Olası yağış olacak ıslanıcam birde üşüyeceğim. Ne anladım ben keyif almaktan benim için konfor sizler ile bir araya gelip iki sohbet edip hasret gidermek ıslansam ne olur üşüsem ne olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce motor kullanmaktan bacaklar ağrıyor olabilir. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce ben orayı çözemedim "yağmur yağarsa motor ile gelmem sorun olur yeni motorum kirlenir ıslanırım demiş" burada şair. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: benim için konfor sizler ile bir araya gelip iki sohbet edip hasret gidermek ıslansam ne olur üşüsem ne olur. Hasta olma lüksüne sahip değilim 🍆 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Hasta olma lüksüne sahip değilim 🍆 Hangi lükslere sahipsin Abi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts