Oğuzhan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 1 saat önce tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Köksal abiyi Önder abinin nüfustan düşürdüm Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km Çalışmalar devam ediyor..... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Fatih Keskin yazdı: forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km Serhat Işık yazdı: Çalışmalar devam ediyor..... hangi köprüden geçecek, yüzerek gelmeyeceğine göre vapur ile mi gelecek miş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Şimdi Yazar Paylaş Şimdi Köksal Yılmaz yazdı: @Önder Özcanın beni nüfusuna alması iyi olmuş , geç bile kalmıştı Önder gelemezse sen gelmiyorsun.. Ben de böyle uygun gördüm Yorum bağlantısı
Recommended Posts