Oğuzhan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 2 saat önce tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Köksal abiyi Önder abinin nüfustan düşürdüm Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km Çalışmalar devam ediyor..... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km Serhat Işık yazdı: Çalışmalar devam ediyor..... hangi köprüden geçecek, yüzerek gelmeyeceğine göre vapur ile mi gelecek miş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: @Önder Özcanın beni nüfusuna alması iyi olmuş , geç bile kalmıştı Önder gelemezse sen gelmiyorsun.. Ben de böyle uygun gördüm Ali Darbaz yazdı: Sayı az değil mi Toplumda bir iştahsızlık var gibi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Başkanım hareket çekmiş mesajıma. 100 tane İlkay bi başkan yapmaz. Bizimlan değilsın İko 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts