Oğuzhan Çakır 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 9 saat önce tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Köksal abiyi Önder abinin nüfustan düşürdüm Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km 1 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Fatih Keskin yazdı: forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km Çalışmalar devam ediyor..... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Fatih Keskin yazdı: forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km Serhat Işık yazdı: Çalışmalar devam ediyor..... hangi köprüden geçecek, yüzerek gelmeyeceğine göre vapur ile mi gelecek miş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: @Önder Özcanın beni nüfusuna alması iyi olmuş , geç bile kalmıştı Önder gelemezse sen gelmiyorsun.. Ben de böyle uygun gördüm Ali Darbaz yazdı: Sayı az değil mi Toplumda bir iştahsızlık var gibi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Başkanım hareket çekmiş mesajıma. 100 tane İlkay bi başkan yapmaz. Bizimlan değilsın İko 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sayı az değil mi Gelirsen +1 olacak Servet Aydın yazdı: 12'sinde Ayvalık programım var KTM 1290 SAS' a bakacağuduk 🥺 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sayı az olursa bi telefonumla 20 kişi getireyim emmi 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Bi kamyon adam yığarım dedi başkan 💪😳 3 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Başkan bi telefonla İko'yu asker eder burada Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sayı az değil mi sucıkları mı getireceksin? 5 kangal kafi 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 9-Başkan ve adamları Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Başkan bi telefonla İko'yu asker eder burada Iphone 17 alırsa bana evet asker olurum orada. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 9-Başkan ve adamları 10-Ben ve katieM İlkay Başaran yazdı: Iphone 17 alırsa bana evet asker olurum orada. 41 alıcak sana gel sen Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: sucıkları mı getireceksin? 5 kangal kafi 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 9-Başkan ve adamları ben nöbetteyim. Ayrıca yeni araba alacağım belki haftasonu. Onunla uğraşırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts