Oğuzhan Çakır 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 10 saat önce tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Köksal abiyi Önder abinin nüfustan düşürdüm Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km 1 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km Çalışmalar devam ediyor..... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: forum dan bi arkadaş bisikletle geleceğim diyor nereden baksanız 85 km Serhat Işık yazdı: Çalışmalar devam ediyor..... hangi köprüden geçecek, yüzerek gelmeyeceğine göre vapur ile mi gelecek miş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: @Önder Özcanın beni nüfusuna alması iyi olmuş , geç bile kalmıştı Önder gelemezse sen gelmiyorsun.. Ben de böyle uygun gördüm Ali Darbaz yazdı: Sayı az değil mi Toplumda bir iştahsızlık var gibi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Başkanım hareket çekmiş mesajıma. 100 tane İlkay bi başkan yapmaz. Bizimlan değilsın İko 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sayı az değil mi Gelirsen +1 olacak Servet Aydın yazdı: 12'sinde Ayvalık programım var KTM 1290 SAS' a bakacağuduk 🥺 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sayı az olursa bi telefonumla 20 kişi getireyim emmi 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Bi kamyon adam yığarım dedi başkan 💪😳 4 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Başkan bi telefonla İko'yu asker eder burada Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sayı az değil mi sucıkları mı getireceksin? 5 kangal kafi 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 9-Başkan ve adamları Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Başkan bi telefonla İko'yu asker eder burada Iphone 17 alırsa bana evet asker olurum orada. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 9-Başkan ve adamları 10-Ben ve katieM İlkay Başaran yazdı: Iphone 17 alırsa bana evet asker olurum orada. 41 alıcak sana gel sen Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sucıkları mı getireceksin? 5 kangal kafi 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Yılmaz 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? 8-Oğuzhan Çakır 9-Başkan ve adamları ben nöbetteyim. Ayrıca yeni araba alacağım belki haftasonu. Onunla uğraşırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts