Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: ben nöbetteyim. Ayrıca yeni araba alacağım belki haftasonu. Onunla uğraşırım. AI den onay aldın mı? Önder Özcan yazdı: Köksalı size yedirtmem! sen mi yicen? 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Mangalı olanlardan iki kişi mangal getirir. Herkes yiyeceği kadar sucuğunu getirir. Ekmeğini getirir. Semaveri olan biri semaver getirir. Malzemeleri ortaya döker harman ederiz. Kim getiriyor mangalı? Semaveri olan var mı? Kömürü unutmayın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kim getiriyor mangalı? Semaveri olan var mı? Son aşamada o tür eksikleri ben alırım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hava soğuk toplantı günü. Ertelemeyi öneriyorum. Durduk yere hasta olmayayım yedeğim yok 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Görüşlere açığım.. Erteleyelim derseniz erteleriz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 18 derece açık. Hocam, ctesi bakalım derim son duruma 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Hava soğuk toplantı günü. Ertelemeyi öneriyorum. Durduk yere hasta olmayayım yedeğim yok Şu sıra nezle grip ve covid varyantından kırılıyor ortalık abi. Ertelemek mantıklı gibi bence de 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Hocam, ctesi bakalım derim son duruma pilot adamın hali bir başka oluyor mirim Cem Işık yazdı: covid varyantından frankenstayn Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: pilot adamın hali bir başka oluyor mirim frankenstayn Yerde uçmak havada uçmak yaşam tarzım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts