Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: ben nöbetteyim. Ayrıca yeni araba alacağım belki haftasonu. Onunla uğraşırım. AI den onay aldın mı? Önder Özcan yazdı: Köksalı size yedirtmem! sen mi yicen? 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Mangalı olanlardan iki kişi mangal getirir. Herkes yiyeceği kadar sucuğunu getirir. Ekmeğini getirir. Semaveri olan biri semaver getirir. Malzemeleri ortaya döker harman ederiz. Kim getiriyor mangalı? Semaveri olan var mı? Kömürü unutmayın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kim getiriyor mangalı? Semaveri olan var mı? Son aşamada o tür eksikleri ben alırım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Hava soğuk toplantı günü. Ertelemeyi öneriyorum. Durduk yere hasta olmayayım yedeğim yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 dakika önce Yazar Paylaş 1 dakika önce Görüşlere açığım.. Erteleyelim derseniz erteleriz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts