Fatih Keskin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce ıstmalı koltuklu arabası yok dijital klimalısı yeni oldu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: ıstmalı koltuklu arabası yok dijital klimalısı yeni oldu Oysaki direksiyon ve koltuk ısıtmalı corsada ısıtırdım ben onu.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: ejderin webasto takılacak. çabi ile ben takarız hocam takımları da aldık Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Hasta olma lüksüne sahip değilim 🍆 çok haklısın abi kendine iyi bak. iki tekerin üzerinde rüzgar yeme şimdi hafta sonu toplantı var mı yok mu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hangi lükslere sahipsin Abi? Bana kaban alın mı alın alııınnn Mehmet Göktürk yazdı: ejderin webasto takılacak. Montaj yapalım sıcak tükkanda. Binbir çeşit kave var 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: çabi ile ben takarız hocam takımları da aldık geçerkenbeni de al Servet Aydın yazdı: sıcak tükkan şu cğmle bile içimi ısıttı kanepe üstü klima 25 e ayarlı olsun zabahtan, deri üşütüo 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 46 dakika önce Yazar Paylaş 46 dakika önce Başlığı değiştirdim. Pastırma yazını bekleyelim. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Sarıgerme belediye tesislerine giderdik, Cezaevinden aldığımız sucukları pıynar kömüründe pişirirdik, domates biber eşliğinde şenlendirirdik amma Dalaman uzak gelir size... Yorum bağlantısı
Recommended Posts