Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Selam Arkadaşlar. Bildiğiniz üzere her son bahar İstanbul bölgesinde bir yerde toplanıyoruz.. Bu iki dönemdir anadolu yakasında oluyor. Anadolu yakasında Gebze Cumaköy mesire alanı veya Kamyon, Çekici, Otobüs katılımı olacaksa Tuzladaki Formula 1 fisti yanında bulunan GSB Ömer Halis Demir gençlik kampı uygun oluyor. Park ve giriş sorunu yok. Bu ay içinde havalar soğumadan toplanalım. Bu sefer Avrupada olsun diyenlere uyarız, Ancak alternatif mekan belirlememiz gerekiyor.. Önce tarih, sonra yer olmak üzere önerilerinizi bekliyorum.. 12 Ekime kadar hava bozmayacak gibi görünüyor.. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Prize yakın yer bakmak lazım Avrupa'da olacaksa. Pili bitebilecek olanlar olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Selam Arkadaşlar. Bildiğiniz üzere her son bahar İstanbul bölgesinde bir yerde toplanıyoruz.. Bu iki dönemdir anadolu yakasında oluyor. Anadolu yakasında Gebze Cumaköy mesire alanı veya Kamyon, Çekici, Otobüs katılımı olacaksa Tuzladaki Formula 1 fisti yanında bulunan GSB Ömer Halis Demir gençlik kampı uygun oluyor. Park ve giriş sorunu yok. Bu ay içinde havalar soğumadan toplanalım. Bu sefer Avrupada olsun diyenlere uyarız, Ancak alternatif mekan belirlememiz gerekiyor.. Önce tarih, sonra yer olmak üzere önerilerinizi bekliyorum.. 12 Ekime kadar hava bozmayacak gibi görünüyor.. Yarın olsun, saat 13.03-17.28 arası müsaitim 1 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Anadolu yakasında Gebze Cumaköy mesire alanı Uzaklaşın iyice Sucuk etkinliğinin olduğu yer iyi değil miydi ? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sani Gerşon yazdı: Pili bitebilecek olanlar olabilir. Bu yaş yetmiş gibi birşey mi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 12 veya 19 ekim olsun. Geçen seneki yer güzeldi. Tepeören miydi? @Köksal Yılmaz Aytemize in. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: 12 veya 19 ekim olsun. Geçen seneki yer güzeldi. Tepeören miydi? @Köksal Yılmaz Aytemize in. Evet, Kemal abinin tırla baskın yaptığı, bazı homo atletikusların dünyaya yayıldığı nokta Bu sefer ceed ile gidelim abi Adnan Kahveci durağı 3.çıkıştan alayım seni. 1 saat önce tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce bu sefer ben gelmem ne o git gel 250 km uzun yol otobüs şoförüne döndüm gelip evden alıp ev e bırakacak biri olursa belki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 dakika önce Yazar Paylaş 19 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Sucuk etkinliğinin olduğu yer iyi değil miydi ? İkisinde de sucuk yemiştik.. Hangisini diyorsun acaba.. Ulaşım olarak ikisi de aynı olur.. Önder Özcan yazdı: 12 veya 19 ekim olsun. Geçen seneki yer güzeldi. Tepeören miydi? @Köksal Yılmaz Aytemize in. Yağmura yakalandığımız yer cumaköy idi.. Önceki yıl Kemalin tırla geldiği yer Tepeören idi.. Tepeören daha uygun. Hem istanbula biraz daha yakın. Park sorunu yok.. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce (düzenlendi) git-gel 300km olan heryer bana uyar. pilimizin yol verdiği yere kadar giderim. ben ömer halisdemir mesire alanı diyorum. cumaköye göre daha rahat oluruz. 14 dakika önce tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 dakika önce Yazar Paylaş 13 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Prize yakın yer bakmak lazım Avrupa'da olacaksa. Pili bitebilecek olanlar olabilir. Yok canım, alıştık artık. Stres yok. Gerekirse 300 km gideriz. Şıkışık trafikte 450 ye kadar zorlarız.. Sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts