Mehmet Göktürk Dün saat 20:02 Paylaş Dün saat 20:02 Mehmet Ozyurek yazdı: Watt ve voltu karıştırma Mehmet hocam. Bize mangal yapmak için ciddi watt lazım.. Ben zaten 120w dedim de Mehmet Yeter 12V resmi çekti gönderdi haklısın diye. O fiş 12V 120W (10 amper yani) 220 çıkışı olanlar da çoğunlukla 120W/150W ben onu kastettim. Hyundai Inster - 3.5kw 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 20:38 Yazar Paylaş Dün saat 20:38 Mehmet Göktürk yazdı: Ben zaten 120w dedim de Mehmet Yeter 12V resmi çekti gönderdi haklısın diye. O fiş 12V 120W (10 amper yani) 220 çıkışı olanlar da çoğunlukla 120W/150W ben onu kastettim. Hyundai Inster - 3.5kw Evet Hocam.. Mehmet Yeter hocama demiştim.. yüklediği resim 12V 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Aranızda para toplayın, son motosikleti İstanbul teslimi denk getirir gelirim. VIP hizmet veriyorum 1000 km her satışta, benden esnaf olmaz kardeşim 😂😂😂 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Aranızda para toplayın, son motosikleti İstanbul teslimi denk getirir gelirim. VIP hizmet veriyorum 1000 km her satışta, benden esnaf olmaz kardeşim 😂😂😂 Benim günahım neydi Yok öyle, almak isteyen Adana'ya gelecek, banane 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Uzaklaşın iyice Sucuk etkinliğinin olduğu yer iyi değil miydi ? Belki sen gitme diye yapıyorlar? Baksana Edirneye doğru gidiyorlar her sene 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Emin Önal yazdı: Benim günahım neydi Yok öyle, almak isteyen Adana'ya gelecek, banane Askerliğin çok, bir King kaç zamanda yetişir bilir misin ? 😎 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Erdoğan Temur yazdı: git-gel 300km olan heryer bana uyar. pilimizin yol verdiği yere kadar giderim. ben ömer halisdemir mesire alanı diyorum. cumaköye göre daha rahat oluruz. beni de almazsan yakınımı da lise de okuyan yiğenime 4 sınıftan birini yönlendirebilirim abla darlaması bedava Servet Aydın yazdı: Ayıpsın başkan. Yarın nasipse ulta megapiksel eğitim alıcam. Alırım seni he bağlanırız birbirimize uçmamak için Emin Önal yazdı: Atar kendini aşağı duramaz o arkada beni de almazsan 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: gelip evden alıp ev e bırakacak biri olursa belki çok ters bir zamana denk gelmediği sürece katılım sağlarım, seni de alırım abi geçerken. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bolu olsun Şarj istasyonundan yana sıkıntı yaşamayız 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: kaç zamanda MÖ ? Fatih Keskin yazdı: bağlanırız birbirimize uçmamak için vidyo çekimi bende 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Önder Özcan yazdı: Yarın olsun, saat 13.03-17.28 arası müsaitim Hani? Ben geldim kimse yok? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: beni de almazsan yakınımı da lise de okuyan yiğenime 4 sınıftan birini yönlendirebilirim abla darlaması bedava Hergün iki defa ring seferimiz var senin oraya. Servis yokmuş hergün bırakıp alıyoruz oğlanı 😀 Sen iste yeter ki alırım tabi Yorum bağlantısı
Recommended Posts