Ahmet Kiriş 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İstanbul Avrupa yakasından ses yok. Demekki Tuzla’da toplanacağız. Konya civarı candır 😎 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Onur Demir yazdı: Ses var da önerebileceğim bir yer yok. Evet o anlamda demiştim. uygun mekan yok galiba. ilerleyen günlerde o tarafta kapalı alan toplantısı yapalım. Ahmet Kiriş yazdı: Konya civarı candır 😎 Ankara ? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İstanbul Avrupa yakasından ses yok. Demekki Tuzla’da toplanacağız. Ahmet Kiriş yazdı: Konya civarı candır 😎 İkisinin ortası düzce olur kurugöl mesire alanı, şelaleler olabilir. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet o anlamda demiştim. uygun mekan yok galiba. ilerleyen günlerde o tarafta kapalı alan toplantısı yapalım. Ankara ? Kemalin TIR la geldiği yer eyidir. Arabalar da yanımızda, kurcalamak mümkün. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: İkisinin ortası düzce olur kurugöl mesire alanı, şelaleler olabilir. Olur.. İlk bahara organize olalım.. Kışın donarız orada 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Bakmış mı? Bakılmış mı? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Olur.. İlk bahara organize olalım.. Kışın donarız orada Benim o gün işim var 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet o anlamda demiştim. uygun mekan yok galiba. ilerleyen günlerde o tarafta kapalı alan toplantısı yapalım. Ankara ? Ankara olur. Az yaklaşın hele, bağlayalım Nevşehir’e 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts