Adnan Çakır Pazartesi 19:39 Paylaş Pazartesi 19:39 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: sivrihisar yani, hane başına 2 helikopter 1 uçak 4 motör düşüyor Sivrihisar'lı var da Sivrihisar da üyemiz var mı? Tuzla iyidir scooter ile gelirim 🛵 Pazartesi 19:41 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 20:11 Paylaş Pazartesi 20:11 Hep aynı yerler değişiklik yapalım bu sene Antepte olsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 20:21 Paylaş Pazartesi 20:21 Çağlar Bayur yazdı: cumartesi olursa? Bilemedim abi, netleşsin de gelmeye çalışırım tabi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 20:22 Yazar Paylaş Pazartesi 20:22 Mehmet Yeter yazdı: Hep aynı yerler değişiklik yapalım bu sene Antepte olsun. Antepi de sen topla.. o bölgede üye çok.. Elektrikliyle bir günde gelirim ben Köksal Yılmaz yazdı: Bilemedim abi, netleşsin de gelmeye çalışırım tabi Pazar olur ya.. Cumartesi çalışanlar var.. Herkes hazır mı, kimler geliyor. Yoklama alalım mı? 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 20:23 Paylaş Pazartesi 20:23 Mehmet Ozyurek yazdı: Antepi de sen topla.. o bölgede üye çok.. Elektrikliyle bir günde gelirim ben Sıkıntı yok abi bekleriz Yapılabilir bir güneydoğu toplantısı. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 04:31 Paylaş Dün saat 04:31 Mehmet Ozyurek yazdı: Oluştur şartları. Konuşalım bunu emmi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 05:54 Paylaş Dün saat 05:54 Mehmet Ozyurek yazdı: Herkes hazır mı, kimler geliyor. Yoklama alalım mı? bekliyoruz tarih ve mekan bilgisini 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Konya civarı candır 😎 Bence de Konya çok uygun... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Bence de Konya çok uygun... Kemal bize söğürme yapan yere götür 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: Kemal bize söğürme yapan yere götür Sana her yer söğürme 1 gecede gebze de... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce harbiden ya hala tarih belirlenmemiş neyi bekliyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Tuzla Tepeören 12 Ekim Pazar uygun mu herkese. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Mehmet Yeter yazdı: Hep aynı yerler değişiklik yapalım bu sene Antepte olsun. +1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts