Adnan Çakır Pazartesi 19:39 Paylaş Pazartesi 19:39 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: sivrihisar yani, hane başına 2 helikopter 1 uçak 4 motör düşüyor Sivrihisar'lı var da Sivrihisar da üyemiz var mı? Tuzla iyidir scooter ile gelirim 🛵 Pazartesi 19:41 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 20:11 Paylaş Pazartesi 20:11 Hep aynı yerler değişiklik yapalım bu sene Antepte olsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 20:21 Paylaş Pazartesi 20:21 Çağlar Bayur yazdı: cumartesi olursa? Bilemedim abi, netleşsin de gelmeye çalışırım tabi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 20:22 Yazar Paylaş Pazartesi 20:22 Mehmet Yeter yazdı: Hep aynı yerler değişiklik yapalım bu sene Antepte olsun. Antepi de sen topla.. o bölgede üye çok.. Elektrikliyle bir günde gelirim ben Köksal Yılmaz yazdı: Bilemedim abi, netleşsin de gelmeye çalışırım tabi Pazar olur ya.. Cumartesi çalışanlar var.. Herkes hazır mı, kimler geliyor. Yoklama alalım mı? 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 20:23 Paylaş Pazartesi 20:23 Mehmet Ozyurek yazdı: Antepi de sen topla.. o bölgede üye çok.. Elektrikliyle bir günde gelirim ben Sıkıntı yok abi bekleriz Yapılabilir bir güneydoğu toplantısı. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 04:31 Paylaş Dün saat 04:31 Mehmet Ozyurek yazdı: Oluştur şartları. Konuşalım bunu emmi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 05:54 Paylaş Dün saat 05:54 Mehmet Ozyurek yazdı: Herkes hazır mı, kimler geliyor. Yoklama alalım mı? bekliyoruz tarih ve mekan bilgisini 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Konya civarı candır 😎 Bence de Konya çok uygun... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Bence de Konya çok uygun... Kemal bize söğürme yapan yere götür 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Servet Aydın yazdı: Kemal bize söğürme yapan yere götür Sana her yer söğürme 1 gecede gebze de... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce harbiden ya hala tarih belirlenmemiş neyi bekliyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tuzla Tepeören 12 Ekim Pazar uygun mu herkese. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Hep aynı yerler değişiklik yapalım bu sene Antepte olsun. +1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tuzla Tepeören 12 Ekim Pazar uygun mu herkese. Uygundur Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce neyse ben cuma geceden gelirim nasılsa evim barkım var o tarafta 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tuzla Tepeören 12 Ekim Pazar uygun mu herkese. istanbulda mı bura Emin Önal yazdı: 12si iyidir. 19u yokum. çadır var mı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 33 dakika önce Yazar Paylaş 33 dakika önce İlgili mekanı kontrol ettim. Mekan uygun. Bir liste alalım. 0-Ben 2-Mehmet Kazancıoğlu 3-Köksal Özcan 4-Önder Özcan 5-Adnan Çakır 6-Emin Önal 7-Onur Demir? Yorum bağlantısı
Recommended Posts