Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: sivrihisar yani, hane başına 2 helikopter 1 uçak 4 motör düşüyor Sivrihisar'lı var da Sivrihisar da üyemiz var mı? Tuzla iyidir scooter ile gelirim 🛵 2 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hep aynı yerler değişiklik yapalım bu sene Antepte olsun. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: cumartesi olursa? Bilemedim abi, netleşsin de gelmeye çalışırım tabi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Hep aynı yerler değişiklik yapalım bu sene Antepte olsun. Antepi de sen topla.. o bölgede üye çok.. Elektrikliyle bir günde gelirim ben Köksal Yılmaz yazdı: Bilemedim abi, netleşsin de gelmeye çalışırım tabi Pazar olur ya.. Cumartesi çalışanlar var.. Herkes hazır mı, kimler geliyor. Yoklama alalım mı? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Antepi de sen topla.. o bölgede üye çok.. Elektrikliyle bir günde gelirim ben Sıkıntı yok abi bekleriz Yapılabilir bir güneydoğu toplantısı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts