GÖKAY GÜLER 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Merhabalar, Araç iç kapı kolları bu vaziyette, bunlara ne yapmalı ? Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sökün, tinerle eski yüzeyi temizleyin. Daha sonra 1000,1200,1500 zımpara daha sonra plastik astar atın astar sonrası 2000 zımpara. Daha sonra iki kat boya son olarak da vernik. Zımparalar sulu atılmalı. 1 Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Furkan Bakırel yazdı: Sökün, tinerle eski yüzeyi temizleyin. Daha sonra 1000,1200,1500 zımpara daha sonra plastik astar atın astar sonrası 2000 zımpara. Daha sonra iki kat boya son olarak da vernik. Zımparalar sulu atılmalı. Tam adamına söyledin. Boyası ne olmalı mesela bildiğimiz sprey boyamı ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Kapı kolları tamam da düğmeler neden o kadar kabarmış. 10 yıl astra j kullandım ne kapılarda ne düğmelerde kalkma oldu. Astra J nin kapı kolları zor sökülüyor Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Kapı kolları tamam da düğmeler neden o kadar kabarmış. 10 yıl astra j kullandım ne kapılarda ne düğmelerde kalkma oldu. Astra J nin kapı kolları zor sökülüyor Kullanım işte hocam tamamen. Herkes temiz titiz kullanmıyor ne yazık ki. Nasıl yapabilmişler aklım almadı. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Kapı kolları tamam da düğmeler neden o kadar kabarmış. 10 yıl astra j kullandım ne kapılarda ne düğmelerde kalkma oldu. Astra J nin kapı kolları zor sökülüyor Kimyasalla temizlik yapınca bu hale geliyor abi benim A6 da böyleydi bir de yıkamacılar lastik parlatıcı sürüyor netice bu. GÖKAY GÜLER yazdı: Tam adamına söyledin. Boyası ne olmalı mesela bildiğimiz sprey boyamı ? Evet kaliteli bir sprey boya iş görür. Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Furkan Bakırel yazdı: Kimyasalla temizlik yapınca bu hale geliyor abi benim A6 da böyleydi bir de yıkamacılar lastik parlatıcı sürüyor netice bu. Evet kaliteli bir sprey boya iş görür. Anladım şimdi oldu. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Kapı kolları tamam da düğmeler neden o kadar kabarmış. 10 yıl astra j kullandım ne kapılarda ne düğmelerde kalkma oldu. Astra J nin kapı kolları zor sökülüyor Yüzük veya bileklik/bilezikler şüpheli gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts