İçeriğe Yönlendir

Araç İç Kapı Kolları Onarım Hakkında Yardım

GÖKAY GÜLER

Recommended Posts

GÖKAY GÜLER

Merhabalar, 

Araç iç kapı kolları bu vaziyette, bunlara ne yapmalı ?

IMG_0189.jpeg

IMG_0190.jpeg

IMG_0191.jpeg

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Sökün, tinerle eski yüzeyi temizleyin. Daha sonra 1000,1200,1500 zımpara daha sonra plastik astar atın astar sonrası 2000 zımpara. Daha sonra iki kat boya son olarak da vernik.

Zımparalar sulu atılmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER
Furkan Bakırel yazdı:

Sökün, tinerle eski yüzeyi temizleyin. Daha sonra 1000,1200,1500 zımpara daha sonra plastik astar atın astar sonrası 2000 zımpara. Daha sonra iki kat boya son olarak da vernik.

Zımparalar sulu atılmalı.

Tam adamına söyledin. :) Boyası ne olmalı mesela  bildiğimiz sprey boyamı ?

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Kapı kolları tamam da düğmeler neden o kadar kabarmış. 10 yıl astra j kullandım ne kapılarda ne düğmelerde kalkma oldu. Astra J nin kapı kolları zor sökülüyor :)

Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER
Metin Akbal yazdı:

Kapı kolları tamam da düğmeler neden o kadar kabarmış. 10 yıl astra j kullandım ne kapılarda ne düğmelerde kalkma oldu. Astra J nin kapı kolları zor sökülüyor :)

Kullanım işte hocam tamamen. Herkes temiz titiz kullanmıyor ne yazık ki. Nasıl yapabilmişler aklım almadı.

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Metin Akbal yazdı:

Kimyasalla temizlik yapınca bu hale geliyor abi benim A6 da böyleydi bir de yıkamacılar lastik parlatıcı sürüyor netice bu.

GÖKAY GÜLER yazdı:

Tam adamına söyledin. :) Boyası ne olmalı mesela  bildiğimiz sprey boyamı ?

Evet kaliteli bir sprey boya iş görür.

Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER
Furkan Bakırel yazdı:

Kimyasalla temizlik yapınca bu hale geliyor abi benim A6 da böyleydi bir de yıkamacılar lastik parlatıcı sürüyor netice bu.

Evet kaliteli bir sprey boya iş görür.

Anladım şimdi oldu. Teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Metin Akbal yazdı:

Yüzük veya bileklik/bilezikler şüpheli gibi. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...