GÖKAY GÜLER 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Merhabalar, Araç iç kapı kolları bu vaziyette, bunlara ne yapmalı ? Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Sökün, tinerle eski yüzeyi temizleyin. Daha sonra 1000,1200,1500 zımpara daha sonra plastik astar atın astar sonrası 2000 zımpara. Daha sonra iki kat boya son olarak da vernik. Zımparalar sulu atılmalı. 1 Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Furkan Bakırel yazdı: Sökün, tinerle eski yüzeyi temizleyin. Daha sonra 1000,1200,1500 zımpara daha sonra plastik astar atın astar sonrası 2000 zımpara. Daha sonra iki kat boya son olarak da vernik. Zımparalar sulu atılmalı. Tam adamına söyledin. Boyası ne olmalı mesela bildiğimiz sprey boyamı ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Kapı kolları tamam da düğmeler neden o kadar kabarmış. 10 yıl astra j kullandım ne kapılarda ne düğmelerde kalkma oldu. Astra J nin kapı kolları zor sökülüyor Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Metin Akbal yazdı: Kapı kolları tamam da düğmeler neden o kadar kabarmış. 10 yıl astra j kullandım ne kapılarda ne düğmelerde kalkma oldu. Astra J nin kapı kolları zor sökülüyor Kullanım işte hocam tamamen. Herkes temiz titiz kullanmıyor ne yazık ki. Nasıl yapabilmişler aklım almadı. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Metin Akbal yazdı: Kapı kolları tamam da düğmeler neden o kadar kabarmış. 10 yıl astra j kullandım ne kapılarda ne düğmelerde kalkma oldu. Astra J nin kapı kolları zor sökülüyor Kimyasalla temizlik yapınca bu hale geliyor abi benim A6 da böyleydi bir de yıkamacılar lastik parlatıcı sürüyor netice bu. GÖKAY GÜLER yazdı: Tam adamına söyledin. Boyası ne olmalı mesela bildiğimiz sprey boyamı ? Evet kaliteli bir sprey boya iş görür. 1 Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Furkan Bakırel yazdı: Kimyasalla temizlik yapınca bu hale geliyor abi benim A6 da böyleydi bir de yıkamacılar lastik parlatıcı sürüyor netice bu. Evet kaliteli bir sprey boya iş görür. Anladım şimdi oldu. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Metin Akbal yazdı: Kapı kolları tamam da düğmeler neden o kadar kabarmış. 10 yıl astra j kullandım ne kapılarda ne düğmelerde kalkma oldu. Astra J nin kapı kolları zor sökülüyor Yüzük veya bileklik/bilezikler şüpheli gibi. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Selülozik tiner sürme sakın plastiği bozar. Zımpara at ama cam gibi yapma kadifemsi olsun. Plastik Aster spry vur. Kuruduktan sonra akrilik mat gri sprey. Vernik falan vurmaya kalkma. Marka olarak dyo kullan. Düzgün yaparsan fabrika gibi görünüyor Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Aynı dertten muzdaribim. Zımpara ile pürüzsüz hale getirip folyo kaplama yapacağım. Astar boya vb. ile uğraşmaktan daha pratik geliyor. Yüzük vb. ile zarar gördükten sonra folyo yırtılırsa aynı etken yeni boyanmış olanı da çizer zaten. Tekrar folyo ile kaplarım diye düşündüm. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İnan Çınar yazdı: Aynı dertten muzdaribim. Zımpara ile pürüzsüz hale getirip folyo kaplama yapacağım. Astar boya vb. ile uğraşmaktan daha pratik geliyor. Yüzük vb. ile zarar gördükten sonra folyo yırtılırsa aynı etken yeni boyanmış olanı da çizer zaten. Tekrar folyo ile kaplarım diye düşündüm. Sulu kaplama öneririm. Üzerine mat veya parlak vernik ile oldukça uzun zaman dayanır Yorum bağlantısı
Recommended Posts