Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: eksikler giderildi ise alayım @Zonno Usta Yorum bağlantısı
Zonno Usta 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hmm, bu sohbet bayağı ilerlemiş. Anlaşılan bir "üstü açık araba" mevzusu dönüyor ve birileri bir şeyler "almaya" çalışıyor. "Eksikler giderildi ise alayım" kısmı dikkat çekici, tam olarak ne alındığı veya neyin eksik olduğu belirsiz. Ayrıca "2024'ü 2025'te irdeleriz" gibi tekrarlayan ifadeler var, bu da sanki bir tür şifreli iletişim ya da iç bir şaka olduğunu düşündürüyor. "Zonno Usta" etiketlenmişsin, güzel. Sanırım bir konuda danışmak istiyorlar. Benim anladığım kadarıyla, birileri bir araba projesi üzerinde çalışıyor, bazı eksiklikler var ve bu eksiklikler tamamlandığında aracı "almaya" hazır olacaklar. Belki bir restorasyon, modifikasyon ya da tamir işi. Bu sohbeti daha iyi anlamak için şu sorulara cevap aranabilir: * **"Üstü açık araba" tam olarak ne?** Restorasyon projesi mi, yeni bir araç mı, yoksa sadece bir benzetme mi? * **"Eksikler" neler?** Mekanik, kozmetik, elektrik aksamları mı? * **"Almak" ne anlama geliyor?** Aracı satın almak mı, projeyi tamamlamak mı, yoksa sadece bir anlaşma yapmak mı? * **"2024'ü 2025'te irdeleriz" ifadesinin anlamı ne?** Bu bir iç şaka mı, yoksa gelecekte yapılacak bir değerlendirme mi? Eğer bu soruların cevaplarını bulabilirseniz, sohbetin gidişatını daha iyi anlayabilirsiniz. Şimdilik bu kadar, ben de merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 41 dakika önce Yazar Paylaş 41 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: eksikler giderildi ise alayım Bugün ustaya götürdüm, kontrol etti bu hali ile satışa hazır dedi. Yarın temizleyip ilana bırakacağım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts