Oğuzkan Işık 7 Ekim 2025 Paylaş 7 Ekim 2025 Sermet Gündoğdu yazdı: Abi 2000 tl ile bende kaldı. Abi ne alemsin ya 1 Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 7 Ekim 2025 Yazar Paylaş 7 Ekim 2025 Sermet Gündoğdu yazdı: Abi 2000 tl ile bende kaldı. O zaman hayırlı uğurlu olsun açık arttırmada son teklifi veren kazanır. Yorum bağlantısı
Murat Azalma 7 Ekim 2025 Paylaş 7 Ekim 2025 Erhan Doruk yazdı: https://www.hepsiburada.com/70mai-a400-dashcam-1440p-quad-hd-2k-145-acili-gece-goruslu-arac-kamerasi-kirmizi-pm-HBC00000Q1SWG bundan kullandım , gayet başarılıydı. bu modeli kullanıyorum. örnek video https://youtu.be/E20Gacgw6LQ?si=Is9Dn033a2X2M8p5 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Ekim 2025 Paylaş 9 Ekim 2025 Murat Azalma yazdı: bu modeli kullanıyorum. örnek video https://youtu.be/E20Gacgw6LQ?si=Is9Dn033a2X2M8p5 Bende şu an A510S var, A400 ün görüntü kalitesi ile arasında bir fark göremedim ayrıca A400 ün görüş açısı daha geniş. A510 da kenarlar biraz eğiliyor, sanırım balıkgözü lensten kaynaklı. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ekim 2025 Paylaş 9 Ekim 2025 Erhan Doruk yazdı: Bende şu an A510S var, A400 ün görüntü kalitesi ile arasında bir fark göremedim ayrıca A400 ün görüş açısı daha geniş. A510 da kenarlar biraz eğiliyor, sanırım balıkgözü lensten kaynaklı. a510 un temel farkı daha karanlıktaki başarımı zaten. starvis 2 sensörü var. 1 Yorum bağlantısı
Batuhan Yılmaztürk 24 Ekim 2025 Paylaş 24 Ekim 2025 Merhaba arkadaşlar araç içi kamera almayı düşünüyorum, fakat ozellik olarak Sürüş esnasında hem ön hemde arka kayıt yapabilen ve istediğim zaman geri görüşu görebileceğim örneğin geri gelirken(geri vitese takinca) siz kullanıcı arkadaşların tecrübelerine dayanarak önerilerinizi bekliyorum hangi marka ve model önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 24 Ekim 2025 Paylaş 24 Ekim 2025 Batuhan Yılmaztürk yazdı: Merhaba arkadaşlar araç içi kamera almayı düşünüyorum, fakat ozellik olarak Sürüş esnasında hem ön hemde arka kayıt yapabilen ve istediğim zaman geri görüşu görebileceğim örneğin geri gelirken(geri vitese takinca) siz kullanıcı arkadaşların tecrübelerine dayanarak önerilerinizi bekliyorum hangi marka ve model önerirsiniz? Hem ön, hem arka hem de geri görüş kamerası olan üç kameralı set halinde kameralar var. Ama çeşit çok. Özellikleriini vs iyi araştırıp karşılaştırmak lazım. 3 kameralı araç kamerası yazarsanız bir kaç model çıkacaktır karşınıza. Yorum bağlantısı
Batuhan Yılmaztürk 25 Ekim 2025 Paylaş 25 Ekim 2025 Korhan Şenörer yazdı: Hem ön, hem arka hem de geri görüş kamerası olan üç kameralı set halinde kameralar var. Ama çeşit çok. Özellikleriini vs iyi araştırıp karşılaştırmak lazım. 3 kameralı araç kamerası yazarsanız bir kaç model çıkacaktır karşınıza. Teşekkürler ilginiz için 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: bende şu var : https://www.hepsiburada.com/360-g300h-pro-2k-qhd-adas-wifi-gps-140-genis-aci-gece-goruslu-akilli-arac-ici-kamera-pm-HB00000WB5P0 4 yıldır falan kullanıyorum,sorun yok. Hayrettin Bahadir yazdı: Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum https://www.hepsiburada.com/360-g300h-pro-2k-qhd-adas-wifi-gps-140-genis-aci-gece-goruslu-akilli-arac-ici-kamera-p-HBV00000WB5P1?magaza=OyuncakHobi Sizden bir ricada bulunabilir miyim? Skoda Superb nin dikiz aynasının arkasına araç kamerası için type-c port koymuşlar. Bendeki kameraları 5V-2A olduğu için test ettiklerimi çalıştırmadı. Eski 70mai vardı 5V-1.5A çalıştırdı. Sizdeki kemaranın üzerinde yazıyordur 5V- Kaç amper olduğu, kontrol edip yazabilir misiniz? 5V- 1A yada 5V-1.5A ile çalışan araç kamerası arıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 19 Ocak Paylaş 19 Ocak (düzenlendi) Erdoğan Temur yazdı: Sizden bir ricada bulunabilir miyim? Skoda Superb nin dikiz aynasının arkasına araç kamerası için type-c port koymuşlar. Bendeki kameraları 5V-2A olduğu için test ettiklerimi çalıştırmadı. Eski 70mai vardı 5V-1.5A çalıştırdı. Sizdeki kemaranın üzerinde yazıyordur 5V- Kaç amper olduğu, kontrol edip yazabilir misiniz? 5V- 1A yada 5V-1.5A ile çalışan araç kamerası arıyorum. 19 Ocak tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Benim arabada da aynı durum var. Bu çalışır muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 19 Ocak Paylaş 19 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Benim arabada da aynı durum var. Bu çalışır muhtemelen. type-c to type-c kablo ile kamera direkt çalışmıyor. type-c yi type a ya çevirici koyup type-a to type-c kablo ile çalışıyor. çok saçma bir durum ama çevirici ile konu çözüldü. 1 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Erdoğan Temur yazdı: type-c to type-c kablo ile kamera direkt çalışmıyor. type-c yi type a ya çevirici koyup type-a to type-c kablo ile çalışıyor. çok saçma bir durum ama çevirici ile konu çözüldü. Sorun sanki tip-c tip-c kablodaymış abi. başka bir kablo ile denenmiş miydi ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Erdoğan Temur yazdı: type-c to type-c kablo ile kamera direkt çalışmıyor. type-c yi type a ya çevirici koyup type-a to type-c kablo ile çalışıyor. çok saçma bir durum ama çevirici ile konu çözüldü. Kablonun soketi bozuk veya kameranın soketi bozuk. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Görkem Karakaş yazdı: Sorun sanki tip-c tip-c kablodaymış abi. başka bir kablo ile denenmiş miydi ? aynı kablo telefon şarj ediyor. birkaç kabloda denedik. aynı zamanda farklı kameralarda denedik. saçmalığı keşfetmek zor oldu ama çözdük. type-a nın çıkış watt değeri düşük ondan olabilir diye kanaat getirdim. Mehmet Ozyurek yazdı: Kablonun soketi bozuk veya kameranın soketi bozuk. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Erdoğan Temur yazdı: aynı kablo telefon şarj ediyor. birkaç kabloda denedik. aynı zamanda farklı kameralarda denedik. saçmalığı keşfetmek zor oldu ama çözdük. type-a nın çıkış watt değeri düşük ondan olabilir diye kanaat getirdim. Bence kablo yada kamera belki de ikisi de standart değil. Voltaj sıralaması doğru ama kalıpları hatalı. Taktığın dönüştürücü, akımla yada voltaj ile oynamadı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Geçen abimle araştırdık şu modelde karar kılmıştık. SJCAM M60 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Az daha bekleyin bence. Bu ara gündemde,vergi yeniden revize edilirse uzak doğudan getirtmek daha mantıklı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts