Hayrettin Bahadir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Dostlar selam, oğlum Metehan İstanbul Bağcılarda yaşıyor ve bugün E-Devlet üzerinden gelen mesajla aracının trafikten ve yolcu taşımaktan men edildiğini öğreniyor. İşlemin yapıldı yer Pendik. Olayın özü şu; Pendik'te bir motosiklet MARTI TAG yaparken yakalanıyor, yakalanan motosikletin plakasının sonu 018, oğlumun plakasının sonu 18. Şimdi oğlum hiç gitmediği bir yerde, hiç kullanmadığı bir motosiklet ile ceza yedi ve aracı trafikten men oldu. Şu anda aracını kullanamıyor. Nasıl bir yol izlemek gerekiyor? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğlunuzun ceza saatlerindeki hts kayıtlarından orada olmadığı ispatlanabilir. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Dostlar selam, oğlum Metehan İstanbul Bağcılarda yaşıyor ve bugün E-Devlet üzerinden gelen mesajla aracının trafikten ve yolcu taşımaktan men edildiğini öğreniyor. İşlemin yapıldı yer Pendik. Olayın özü şu; Pendik'te bir motosiklet MARTI TAG yaparken yakalanıyor, yakalanan motosikletin plakasının sonu 018, oğlumun plakasının sonu 18. Şimdi oğlum hiç gitmediği bir yerde, hiç kullanmadığı bir motosiklet ile ceza yedi ve aracı trafikten men oldu. Şu anda aracını kullanamıyor. Nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Gecmis olsun, ben cozumu bilmiyorum; ancak suna takildim 34 ABC 018 ve 34 ABC 18 gibi plakalar olabiliyor mu? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Gökhan Tuna yazdı: Gecmis olsun, ben cozumu bilmiyorum; ancak suna takildim 34 ABC 018 ve 34 ABC 18 gibi plakalar olabiliyor mu? Evet her iki plaka da mevcut. Trafikte çok örneği var. 3 haneli plakalarda 018 gibi rakamın 2 haneli olanı yani 18 olanı var. En iyisi 118 gibi bir plaka, karışıklıklar bir nebze engellenebiliyor. Bilgisayarda ceza kesilirken 018 değeri 18 gibi algılanmış, yani sıfır tanınmamış. Cezaya ve duruma itiraz etmek lazım, ama hukukçular daha iyi bilirler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 dakika önce Paylaş 5 dakika önce bence trafik şubeye bizzat gidip ruhsatı da gösterip, motor/araba farkını anlatıp olayı çözdürebilir Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce matematiksel olarak ikisi de aynı plaka değilmi? ikisininde motorsiklet olması tesadüf mü? yoksa kopya durumu mu var? Yorum bağlantısı
Recommended Posts