Erhan özbek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 2009 Hyundai accent era dizel aracımın yağ Sogutucusu bozuldu. Kale marka yağ Sogutucusu takıldı. Kale marka yağ Sogutucusu kullanan oldumu? Yoksa yetkili servisten orjinal alınmalı orjinal marka 10 bıne yakın. Bilgisi olan varmı? Yorum bağlantısı
Erman Uzun 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Kale marka radyatör takılmışti Ramazan sonrası aracima halen sorunsuz şükür marka kalitesi anlamainda misal olsun dedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce kale nin asıl istigal konusu zaten radyatör üzerinedir yıllardır 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Ruslar Kale radyatörlere kalite olarak 5 üzerinde 4 veriyor. https://www.drive2.ru/search?text=Kale&offset=AgEBQ1NTVAEI45JN-7-l80dzt4Drv9rTN2485Q 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Behlül Baş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum ama kendi aracıma kale marka yağ soğutucu taktırdıktan sonra içim rahat etmedi orijinal kütüğü duruyordu yağ soğutucunun. Febi marka conta tamir takımıyla yeniden sıfır gibi oldu ve onu taktırdım geri Zaten yağ soğutucu dediğimiz şey herhangi bir yerinde metal kütüğün herhangi bir yerinde çürüme yoksa kütük ve contalardan ibaret. Contalar değişilip devam edilir 2 saat önce tarihinde Behlül Baş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts