Hasan Karabekiroglu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Trumore üzerinden siparişe açılan T10X 4More Obsidiyen ve T10F 4More'da toplam 435 beygir güç ve 700 Nm tork üreten çift motor bulunuyor. T10F 4More 0’dan 100 km/s hıza 4,1 saniyede, T10X 4More ise 4,8 saniyede çıkıyor. T10X 4More Obsidiyen 468 km’ye, T10F 4More ise 523 km’ye varan menzil sunuyor. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ek bilgi fiyat 3.096.500 TL yi geçtiği için MTV si 57.764 TL Yıl başından sonra %25 artış öngörürsek mtv de 71 bin lira gibi bir rakam çıkacak. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce O mtv parasına ayvalıkta adam kestiririm ben. O ne öyle.. 9 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: O mtv parasına ayvalıkta adam kestiririm ben. O ne öyle.. Kapının önünde durduğu yerde arabanın 6 bine yakın vergisi olacak aylık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Pazarlamayı da Türkçe yapsalardı keşke 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: Pazarlamayı da Türkçe yapsalardı keşke Almanlar bizim arabayı bizden ucuza alıyormuş. Öyle bi söylenti var doğru mu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Almanlar bizim arabayı bizden ucuza alıyormuş. Öyle bi söylenti var doğru mu ? AI ye sordum: Togg'un Almanya'daki satış fiyatları şu şekildedir: V1 Long Range RWD: 34.295 Euro V2 Long Range RWD: 41.200 Euro Bu fiyatlar, Türkiye'deki satış fiyatlarına göre daha uygun olarak belirtilmiştir. Ayrıca, farklı paket ve donanım seçenekleri için ek fiyatlandırmalar da bulunmaktadır: 19 İnç Jantlar (V1): 40.000 ₺ Tekno-Konfor Paketi (V1): 50.000 ₺ Kış Paketi (V2): 25.000 ₺ Akıllı Asistan Paketi (V2): Fiyat belirtilmemiş. ben bilmem frankfurta gidip bakmam lazım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Almanlar bizim arabayı bizden ucuza alıyormuş. Öyle bi söylenti var doğru mu ? Sen vw den fazla kazanırken iyi ama (ötv ile) 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: ayvalıkta adam Değerliymiş. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce ben neden v1 versiyonu kış paketi alarak seçemiyorum mesela? Hasan Karabekiroglu yazdı: Ek bilgi fiyat 3.096.500 TL yi geçtiği için MTV si 57.764 TL Yıl başından sonra %25 artış öngörürsek mtv de 71 bin lira gibi bir rakam çıkacak. evet malesef bu şekilde vergi. Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: AI ye sordum: Togg'un Almanya'daki satış fiyatları şu şekildedir: V1 Long Range RWD: 34.295 Euro V2 Long Range RWD: 41.200 Euro Bu fiyatlar, Türkiye'deki satış fiyatlarına göre daha uygun olarak belirtilmiştir. Ayrıca, farklı paket ve donanım seçenekleri için ek fiyatlandırmalar da bulunmaktadır: 19 İnç Jantlar (V1): 40.000 ₺ Tekno-Konfor Paketi (V1): 50.000 ₺ Kış Paketi (V2): 25.000 ₺ Akıllı Asistan Paketi (V2): Fiyat belirtilmemiş. ben bilmem frankfurta gidip bakmam lazım yılbaşından sonra satışa çıkacak sanırım bakalım kaç yüz satacak Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: O mtv parasına ayvalıkta adam kestiririm ben. O ne öyle.. Bu işlerde deneyimli birine benziyorsunuz Düzce şube bilgilerinizi özelden atabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Saçma bir fiyatlandırma var, %65 vergi olmasına rağmen daha ucuza geliyor 4 çeker tavan ve ses sistemi ekleyince. 2. Motor indirim mi yapıyor üretim de 🤔 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Bu işlerde deneyimli birine benziyorsunuz Düzce şube bilgilerinizi özelden atabilirsiniz. Şubemiz yok hocam. Taksitlerimizden sakının. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts