Hasan Karabekiroglu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Trumore üzerinden siparişe açılan T10X 4More Obsidiyen ve T10F 4More'da toplam 435 beygir güç ve 700 Nm tork üreten çift motor bulunuyor. T10F 4More 0’dan 100 km/s hıza 4,1 saniyede, T10X 4More ise 4,8 saniyede çıkıyor. T10X 4More Obsidiyen 468 km’ye, T10F 4More ise 523 km’ye varan menzil sunuyor. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Ek bilgi fiyat 3.096.500 TL yi geçtiği için MTV si 57.764 TL Yıl başından sonra %25 artış öngörürsek mtv de 71 bin lira gibi bir rakam çıkacak. 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Pazarlamayı da Türkçe yapsalardı keşke 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: Pazarlamayı da Türkçe yapsalardı keşke Almanlar bizim arabayı bizden ucuza alıyormuş. Öyle bi söylenti var doğru mu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Almanlar bizim arabayı bizden ucuza alıyormuş. Öyle bi söylenti var doğru mu ? AI ye sordum: Togg'un Almanya'daki satış fiyatları şu şekildedir: V1 Long Range RWD: 34.295 Euro V2 Long Range RWD: 41.200 Euro Bu fiyatlar, Türkiye'deki satış fiyatlarına göre daha uygun olarak belirtilmiştir. Ayrıca, farklı paket ve donanım seçenekleri için ek fiyatlandırmalar da bulunmaktadır: 19 İnç Jantlar (V1): 40.000 ₺ Tekno-Konfor Paketi (V1): 50.000 ₺ Kış Paketi (V2): 25.000 ₺ Akıllı Asistan Paketi (V2): Fiyat belirtilmemiş. ben bilmem frankfurta gidip bakmam lazım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Almanlar bizim arabayı bizden ucuza alıyormuş. Öyle bi söylenti var doğru mu ? Sen vw den fazla kazanırken iyi ama (ötv ile) 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: ayvalıkta adam Değerliymiş. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce ben neden v1 versiyonu kış paketi alarak seçemiyorum mesela? Hasan Karabekiroglu yazdı: Ek bilgi fiyat 3.096.500 TL yi geçtiği için MTV si 57.764 TL Yıl başından sonra %25 artış öngörürsek mtv de 71 bin lira gibi bir rakam çıkacak. evet malesef bu şekilde vergi. Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: AI ye sordum: Togg'un Almanya'daki satış fiyatları şu şekildedir: V1 Long Range RWD: 34.295 Euro V2 Long Range RWD: 41.200 Euro Bu fiyatlar, Türkiye'deki satış fiyatlarına göre daha uygun olarak belirtilmiştir. Ayrıca, farklı paket ve donanım seçenekleri için ek fiyatlandırmalar da bulunmaktadır: 19 İnç Jantlar (V1): 40.000 ₺ Tekno-Konfor Paketi (V1): 50.000 ₺ Kış Paketi (V2): 25.000 ₺ Akıllı Asistan Paketi (V2): Fiyat belirtilmemiş. ben bilmem frankfurta gidip bakmam lazım yılbaşından sonra satışa çıkacak sanırım bakalım kaç yüz satacak Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Saçma bir fiyatlandırma var, %65 vergi olmasına rağmen daha ucuza geliyor 4 çeker tavan ve ses sistemi ekleyince. 2. Motor indirim mi yapıyor üretim de 🤔 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Bu işlerde deneyimli birine benziyorsunuz Düzce şube bilgilerinizi özelden atabilirsiniz. Şubemiz yok hocam. Taksitlerimizden sakının. 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sadece iki çeker alsak 10F V2 kış paketi ve cam tavan bana yeterli 2443 TL iyi değil mi alınır mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce alınır, alternatifine bakılır ise o da alınır. ötv avantajı iyi Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: alınır, alternatifine bakılır ise o da alınır. ötv avantajı iyi KGM Torres EVX veya Tesla SR üçlüsünde hangisi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: KGM Torres EVX veya Tesla SR üçlüsünde hangisi ? finansı hangisinde rahat ise , pilli arabada benim ilk gözlemlediğim tesla daki entegre haberleşme kabiliyeti. teknik fayda olarak artık merso da opel de aynı nerede ise. ufak farklar artık tercihte daha belirleyici, zaten servis olayı da bunlarda yok. test sürüşü yapmak şart. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: KGM Torres EVX veya Tesla SR üçlüsünde hangisi ? Kia ev3'e de bir bakın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: KGM Torres EVX veya Tesla SR üçlüsünde hangisi ? Servisi olan bi araba al Üstad. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Servisi olan bi araba al Üstad. Bunların içinde Torres evx in var Süleyman Can yazdı: Kia ev3'e de bir bakın. Diğer seçeneklere göre biraz küçük diye pek bakmadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts