GÖKAY GÜLER 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce @Oğuzkan Işık Pazar tamammıyız kapı kollarına yarın koçtaştan alcam malzemeleri Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 4 saat önce Paylaş 4 saat önce GÖKAY GÜLER yazdı: Bakımsız bir araca hatta bakımsız bir opele denk geldiyseniz malesef biraz can yakacaktır. Zamanla yeni sorunlar çıktığında eğer acil değilse ötelemenizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mustafa Resül Kara yazdı: Bakımsız bir araca hatta bakımsız bir opele denk geldiyseniz malesef biraz can yakacaktır. Zamanla yeni sorunlar çıktığında eğer acil değilse ötelemenizi tavsiye ederim. öyle yapıcam artık zaten öteleme moduna giriceğim umarım çıkmaz. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce GÖKAY GÜLER yazdı: @Oğuzkan Işık Pazar tamammıyız kapı kollarına yarın koçtaştan alcam malzemeleri Tamamız ama dediğim yerden alırsan daha iyi olabilir. Hem maddi hem manevi olarak Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Tamamız ama dediğim yerden alırsan daha iyi olabilir. Hem maddi hem manevi olarak Reis oraya yarın gitmem zor, pazar günüde kapalıymış ivedik çok ters aslında dün halledicektim şaşmaz'dan ama sabah 9 da girdim akşam 19:^0 da çıktım planım dün gitmekti. Yorum bağlantısı
Çözüm Oğuzkan Işık 3 saat önce Çözüm Paylaş 3 saat önce GÖKAY GÜLER yazdı: Reis oraya yarın gitmem zor, pazar günüde kapalıymış ivedik çok ters aslında dün halledicektim şaşmaz'dan ama sabah 9 da girdim akşam 19:^0 da çıktım planım dün gitmekti. Tam renk tutmayabilir hazır boyalarda Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Tam renk tutmayabilir hazır boyalarda Onlarda karıştırıyor diye biliyorum ama bakarım siyah veya gri alcam zaten olduğu kadar. 1.000-1.500 - 2.000 zımpara, scotch zımpara, plastik astar, birde boya doğru mu Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce GÖKAY GÜLER yazdı: Onlarda karıştırıyor diye biliyorum ama bakarım siyah veya gri alcam zaten olduğu kadar. 1.000-1.500 - 2.000 zımpara, scotch zımpara, plastik astar, birde boya doğru mu Wp yazmıştım Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Wp yazmıştım şirket hattı 29 tane grup var bazen siliyorum yanlışlıkla Yorum bağlantısı
Recommended Posts