İçeriğe Yönlendir

Genleşme Kabındaki Soğutma Suyu Hakkında

GÖKAY GÜLER
Çözüme git Oğuzkan Işık tarafından,

Recommended Posts

Mustafa Resül Kara
GÖKAY GÜLER yazdı:

Bakımsız bir araca hatta bakımsız bir opele denk geldiyseniz malesef biraz can yakacaktır. Zamanla yeni sorunlar çıktığında eğer acil değilse ötelemenizi tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER
Mustafa Resül Kara yazdı:

Bakımsız bir araca hatta bakımsız bir opele denk geldiyseniz malesef biraz can yakacaktır. Zamanla yeni sorunlar çıktığında eğer acil değilse ötelemenizi tavsiye ederim. 

öyle yapıcam artık zaten öteleme moduna giriceğim umarım çıkmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
GÖKAY GÜLER yazdı:

@Oğuzkan Işık Pazar tamammıyız kapı kollarına yarın koçtaştan alcam malzemeleri

Tamamız ama dediğim yerden alırsan daha iyi olabilir. Hem maddi hem manevi olarak

Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER
Oğuzkan Işık yazdı:

Tamamız ama dediğim yerden alırsan daha iyi olabilir. Hem maddi hem manevi olarak

Reis oraya yarın gitmem zor, pazar günüde kapalıymış ivedik çok ters aslında dün halledicektim şaşmaz'dan ama sabah 9 da girdim akşam 19:^0 da çıktım planım dün gitmekti.

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Oğuzkan Işık
GÖKAY GÜLER yazdı:

Reis oraya yarın gitmem zor, pazar günüde kapalıymış ivedik çok ters aslında dün halledicektim şaşmaz'dan ama sabah 9 da girdim akşam 19:^0 da çıktım planım dün gitmekti.

Tam renk tutmayabilir hazır boyalarda

Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER
Oğuzkan Işık yazdı:

Tam renk tutmayabilir hazır boyalarda

Onlarda karıştırıyor diye biliyorum ama bakarım siyah veya gri alcam zaten olduğu kadar. 1.000-1.500 - 2.000  zımpara, scotch zımpara, plastik astar, birde boya doğru mu :D 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
GÖKAY GÜLER yazdı:

Onlarda karıştırıyor diye biliyorum ama bakarım siyah veya gri alcam zaten olduğu kadar. 1.000-1.500 - 2.000  zımpara, scotch zımpara, plastik astar, birde boya doğru mu :D 

Wp yazmıştım

Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER
Oğuzkan Işık yazdı:

Wp yazmıştım

şirket hattı 29 tane grup var bazen siliyorum yanlışlıkla

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...