İçeriğe Yönlendir

Rektifiye Sonrası

Erman Uzun

Recommended Posts

Erman Uzun

Forumun arama kısmı çalışmıyor sanırım ondan arayamadım eğer benzer bir konu varsa beni orayada yinderiblirsinjz 

Rektifiye sonrasi dikkat etmemiz gerekn şeyler nelerdir yapay zekalar ilk 1000 km devri çok yukseltmeden ve aynı devirde uzun süre gitmeden kullanılmasını anı hızlanma dip gazdan kaçınılması ve 1000 km sonunda yag ve filtre değişimi öneriyor 

Bir kac yil once motor yaptıran bir arkadaşımla konuştuk yapılır yapılmaz uzun yola gittiğini dikkat etmediğini Yağ bakımını da normal 10bin km sonra yaptırdığını söyledi 

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Rektefiye yapılır yapılmaz bende uzun yola gittim çok sorun teşkil etmiyor. Aşırı sıkıştırma yapılmamalı çok yüksek devir çevirmemeli. Soğutma sistemi hortumları su seviyesi kontrol edilmeli. Sök tak sonrası su kaçakları olabilir 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Behlül Baş

Ben çok sert kullanmadan 1000 km yaptım sonra bir daha yağ değiştirdim devam ondan sonra 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

eskiden arabalar ilk üretildiğinde de benzer şekilde 1500 2000 km sonra yağ değiştirildirdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erman Uzun
Doğan Arşiray yazdı:

eskiden arabalar ilk üretildiğinde de benzer şekilde 1500 2000 km sonra yağ değiştirildirdi.

Artık Sıfır araçlarda bu konu kalmadı galiba ama rektf işinde var sanırım 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...