Erman Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Forumun arama kısmı çalışmıyor sanırım ondan arayamadım eğer benzer bir konu varsa beni orayada yinderiblirsinjz Rektifiye sonrasi dikkat etmemiz gerekn şeyler nelerdir yapay zekalar ilk 1000 km devri çok yukseltmeden ve aynı devirde uzun süre gitmeden kullanılmasını anı hızlanma dip gazdan kaçınılması ve 1000 km sonunda yag ve filtre değişimi öneriyor Bir kac yil once motor yaptıran bir arkadaşımla konuştuk yapılır yapılmaz uzun yola gittiğini dikkat etmediğini Yağ bakımını da normal 10bin km sonra yaptırdığını söyledi Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Rektefiye yapılır yapılmaz bende uzun yola gittim çok sorun teşkil etmiyor. Aşırı sıkıştırma yapılmamalı çok yüksek devir çevirmemeli. Soğutma sistemi hortumları su seviyesi kontrol edilmeli. Sök tak sonrası su kaçakları olabilir 1 Yorum bağlantısı
Behlül Baş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben çok sert kullanmadan 1000 km yaptım sonra bir daha yağ değiştirdim devam ondan sonra 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce eskiden arabalar ilk üretildiğinde de benzer şekilde 1500 2000 km sonra yağ değiştirildirdi. 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: eskiden arabalar ilk üretildiğinde de benzer şekilde 1500 2000 km sonra yağ değiştirildirdi. Artık Sıfır araçlarda bu konu kalmadı galiba ama rektf işinde var sanırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts