Aytac Sakal Çarşamba 02:13 Paylaş Çarşamba 02:13 Çağlar Bayur yazdı: külliyen maddi, ve otomotiv kültürünün birleşimi. 50 yıllık arabanın iç halısını yaptıracak, firmaya! gidiyor, raftan o modelin halı kalıpları çıkartılıyor ve dikiliyor... 88 yıldır sektördeyim rüyamda göremem.... maddi kısmı da ayrı tartışılır aslında, adam orada sıfır m3 alsa, buradaki ile arada kalan farkı ile 5 tane klasik toplayabilir oradaki işçilik fiyatları ile. plakalar pleksiglass, reklamcıda bastırıp arabaya takıyorlar falan... dünya ayrı... Benim.anlamadığım bir konu daha var.Tamirat Tadilatta problemi olan muayeneden geçemeyen araçları topladıklarına tekrar Muayeneye soktuklarına şahit oldum.Örneğin Fren Merkezi arızalı bir Audi ile uğraşmışlardı.Abd ayrı bir dünya adam sıfır performans motoru ve şase alıyor üzerine 1940 model Ford kasasını yerleştirip direk yola çıkıyor. Denetim yada kontrol mekanizması yokmu ben anlamadım yada Tv de her gördüğümüzü fazlamı ciddiye alıyoruz 🙂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 14:36 Paylaş Çarşamba 14:36 Aytac Sakal yazdı: Benim.anlamadığım bir konu daha var.Tamirat Tadilatta problemi olan muayeneden geçemeyen araçları topladıklarına tekrar Muayeneye soktuklarına şahit oldum.Örneğin Fren Merkezi arızalı bir Audi ile uğraşmışlardı.Abd ayrı bir dünya adam sıfır performans motoru ve şase alıyor üzerine 1940 model Ford kasasını yerleştirip direk yola çıkıyor. Denetim yada kontrol mekanizması yokmu ben anlamadım yada Tv de her gördüğümüzü fazlamı ciddiye alıyoruz 🙂 oralarda muayene istasyonları lokal ufak dükkanlar ve değişik prosedürler var, direk yola çıkıyorsa tv çekimi için kaçak çıkıyordur, yoksa prosedürünü tamamlamadan yakarlarlar ise iyi öperler orada. bir de bunlar sonuçta tv şovu, anadol stc toplandı maslakta, program yayınlansın bazı şeyleri daha iyi anlarız. tanıdığımz yerde çekilmiş 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Çarşamba 14:49 Paylaş Çarşamba 14:49 Çağlar Bayur yazdı: direk yola çıkıyorsa tv çekimi için kaçak çıkıyordur, yoksa prosedürünü tamamlamadan yakarlarlar ise iyi öperler orada. Fazla ciddiye almışım 😀. Çağlar Bayur yazdı: bir de bunlar sonuçta tv şovu, anadol stc toplandı maslakta, program yayınlansın bazı şeyleri daha iyi anlarız. tanıdığımz yerde çekilmiş Kırmızı Anadol Stc ve Serdar Bostancı var.Bende Merakla bekliyorum o bölümü. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bir de bunlar sonuçta tv şovu, anadol stc toplandı maslakta, program yayınlansın bazı şeyleri daha iyi anlarız. tanıdığımz yerde çekilmiş Abi bu Perşembe 21:20 D Max yayınlanacak Kırmızı Anadol STC. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Aytac Sakal yazdı: Abi bu Perşembe 21:20 D Max yayınlanacak Kırmızı Anadol STC. fragmanları izledim soru işaretlerim oldu, bakalım hele yayınlansın anlarız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts