Ahmet Çankaya 3 saat önce Paylaş 3 saat önce güzel günlerde kullanın ancak bu kadar dolu donanıma cam tavan koymamalarını garipsedim... Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı uğurlu olsun. Focus can dır. Ben de yeni sıfır araç aldım Toyota Corolla ama gözüm halen Focus da,.... Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın Aile aracı dahil 3 tane Focus'umuz oldu (2'si benim, 1'i babamın) hiç birisinde de bir problem yaşamadık, yarı yolda bırakmadı. Çok kahrımızı çekti Focus'un yeri ayrıdır o yüzden bende. İmkanım olsa Focus 4-4,5 kasaya da geçmek isterdim kısmet olmadı şimdilik. Fiyat olarak Ford'dan beklenmeyecek bir indirim(~300.000 TL) almışsınız Telefonla uzaktan bağlantı güzel bir detay Bu kadar donanıma elektrikli koltuk ben de beklerdim, ilk gözüme çarpan o oldu. İlerde mk4-4,5 St-Line nasip olur belki Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun kazasız ve mutlu günlerde binin inşallah... Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın. focus iyidir, güzel tercih Yorum bağlantısı
Recommended Posts