Ahmet Çankaya 15 saat önce Paylaş 15 saat önce güzel günlerde kullanın ancak bu kadar dolu donanıma cam tavan koymamalarını garipsedim... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı uğurlu olsun. Focus can dır. Ben de yeni sıfır araç aldım Toyota Corolla ama gözüm halen Focus da,.... Güle güle kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın Aile aracı dahil 3 tane Focus'umuz oldu (2'si benim, 1'i babamın) hiç birisinde de bir problem yaşamadık, yarı yolda bırakmadı. Çok kahrımızı çekti Focus'un yeri ayrıdır o yüzden bende. İmkanım olsa Focus 4-4,5 kasaya da geçmek isterdim kısmet olmadı şimdilik. Fiyat olarak Ford'dan beklenmeyecek bir indirim(~300.000 TL) almışsınız Telefonla uzaktan bağlantı güzel bir detay Bu kadar donanıma elektrikli koltuk ben de beklerdim, ilk gözüme çarpan o oldu. İlerde mk4-4,5 St-Line nasip olur belki 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun kazasız ve mutlu günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın. focus iyidir, güzel tercih 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Nasıl yani? 2 milyon lira içten yanmalı motora verilir mi vs demeyecek misin şimdi? Yoksa Ford'u mu öveceksin e bunlar iyigünlerimiz değilmiydi zaten? 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Doğan Arşiray yazdı: e bunlar iyigünlerimiz değilmiydi zaten? Kime göre neye göre. BMW 7.40d xdrive bir araca yapılan kasko poliçesini gördüm prim tutarı 205 bin TL. Araç bedeli 15 milyon. Buna göre günler çok iyi mesela.😄 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullanın maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Donanımı çok güzel. Maşallah, güle güle kullan kardeşim.. Mutlu edecektir, mondeoyu arayacağını sanmıyorum.. Detaylı kıyaslamanı da merak ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ahmet Çankaya yazdı: güzel günlerde kullanın ancak bu kadar dolu donanıma cam tavan koymamalarını garipsedim... Paket opsiyon. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Koray Demir yazdı: Kime göre neye göre. BMW 7.40d xdrive bir araca yapılan kasko poliçesini gördüm prim tutarı 205 bin TL. Araç bedeli 15 milyon. Buna göre günler çok iyi mesela.😄 ya evet anlayamassınıs. bentley de öyle. gerçi range rover 43 milyon tl imiş o parayı verebilince kasko da koymazdı herhalde. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Saygın Can. Sağlıklı günlerde güle güle kullan. Teşekkürler Cenk, eksik olma. Çağlar Bayur yazdı: bunlardaki tek hata focus ismi konmuş olması, segment üstü bir lezzeti var rengi de yakışmış Çok teşekkürler Çağlar abi. Ben bu modeli ikame aracı olarak ilk kullandığımda neredeyse Mondeo kadar geliştirmişler dedim. Konforu, sessizliği Focus'a taşımışlar. Boyutlar da yakın, daha önceki 3 kasa gibi değil. Artısı 200kg daha hafif olması ve performansı daha yüksek. Renk Aytozu Gri, hatırlıyorum 99'da çıkan ilk Focustan beridir var. 2,5 aracım da bu renkti. Hem arabayı iyi ve temiz gösteriyor, hem de siyahlı jantlarla iyi tamamlıyor. Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Nasıl yani? 2 milyon lira içten yanmalı motora verilir mi vs demeyecek misin şimdi? Yoksa Ford'u mu öveceksin Teşekkürler Sani. Ben de 2 milyona elektrikli mi alsam diye düşünmedim değil. Hakan Gürsu yazdı: Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Çok teşekkürler. Mustafa Erkan yazdı: Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun Çok teşekkür ederim Mustafa Bey. Necat Ertan yazdı: Hayırlısı olsun Saygın. Fiyat çok makul. Dizel Megane için 2milyon 165 bin gibi fiyat verilen ortamda çok iyi bir tercih olmuş. Kazasız , belasız ve iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Teşekkürler Necat, düşün taşın yol yine Focus'a çıktı. Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız 🧿. Çok teşekkürler. Osman Ünal yazdı: Hayırlı Olsun. Çok teşekkür ederim. İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın. Motorla ilgili kafam karıştı cidden. Eski ve yeni TDCİ yi harmanlamışlar resmen. 1.6 TDCİ 115 bg 270 mm eski motor 1.5 TDCİ 120 bg 300 mm sonraki nesil Bu da ikisinin karması gibi olmuş. Emisyon nelere kadir Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Araç, bu açıdan çok güzel görünüyor. Evet, yan profili güzel. Çok teşekküler. Adem Kazıl yazdı: hayırlı olsun üretimi keşke devam etseydi C segmentinde kötü bi kayıp, bide şöyle düşünün focusun yeni kasası gelmeyeceği için aracınız hep en son güncel kasa olarak kalıcak. Teşekkürler, bakalım aranan bir model olacak mı... Ahmet Çankaya yazdı: güzel günlerde kullanın ancak bu kadar dolu donanıma cam tavan koymamalarını garipsedim... Cam tavan opsiyon listesinde ancak ben zaten istemedim. İç yüksekliği azaltması hoşuma gitmiyor. Bir de kullanımı çok az yapabildim Mondeo'da. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Çok teşekkür ederim. İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanılsın Çok teşekkürler. Ayhan Asil yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Focus can dır. Ben de yeni sıfır araç aldım Toyota Corolla ama gözüm halen Focus da,.... Güle güle kullanın. Teşekkür ederim, siz de güzel günlerde kulanın. Corolla da güzel sorunsuz araç, biraz karakterleri farklı. Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Aile aracı dahil 3 tane Focus'umuz oldu (2'si benim, 1'i babamın) hiç birisinde de bir problem yaşamadık, yarı yolda bırakmadı. Çok kahrımızı çekti Focus'un yeri ayrıdır o yüzden bende. İmkanım olsa Focus 4-4,5 kasaya da geçmek isterdim kısmet olmadı şimdilik. Fiyat olarak Ford'dan beklenmeyecek bir indirim(~300.000 TL) almışsınız Telefonla uzaktan bağlantı güzel bir detay Bu kadar donanıma elektrikli koltuk ben de beklerdim, ilk gözüme çarpan o oldu. İlerde mk4-4,5 St-Line nasip olur belki Elekrikli koltuk Mondeo zamanında bile opsiyondu Ford'da. Ben açıkçası tek şoförüm, sorunsuzluğu daha ön planda tutuyorum. Focus alışkanlık yapıyor biraz. Telefonla bağlantı sürpriz oldu, pek bununla ilgili içeriği rastlamamıştım. Bakalım kullanım olarak ne kadar faydasını göreceğiz. Ford daha fazla tanıtım yapabilir bu konuda. Aslında 2 milyonlar araçlar için çok para ama yapacak birşey yok, düzen bu. İnşallah 4 kasa nasip olur size de. Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun kazasız ve mutlu günlerde binin inşallah... Teşekkür ederim Onur Demir yazdı: Hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın. focus iyidir, güzel tercih Teşekkür ederim Onur. Tamer Olcay Çiçek yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin Çok teşekkürler. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullanın maşallah. Çok teşekkür ederim. Mehmet Ozyurek yazdı: Donanımı çok güzel. Maşallah, güle güle kullan kardeşim.. Mutlu edecektir, mondeoyu arayacağını sanmıyorum.. Detaylı kıyaslamanı da merak ediyorum. Teşekkürler abi, inşallah. Evren Erakçora yazdı: Paket opsiyon. Evet doğru. Erman Uzun yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Çok teşekkürler. Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Teşekkür ederim. Abdurrahman Balaban yazdı: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanılsın Teşekkür ederim iyi dileklerinize. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ford iyidir; 5 yıl Cmax 1.6 tdci, 5 yılda focus 2.5 1.6 tdci keyifle kullandım geçmişte ,hiç üzmediler desem yanlış olmaz .Artık dizel olmasın dedik ve golfe geçtim.Focus benzinli otomatikte motor- şanzıman konusunda tam emin olamadığım için devam diyemedim.Dizel motor hala sorunsuzdur sanıyorum. İnşallah sorunsuz şekilde keyifle kullanırsınız.Kullanım tecrübelerinizi bekliyoruz Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun Eksantrik zinciri problemi düzeltildi mi bunlarda? Yorum bağlantısı
Recommended Posts