İçeriğe Yönlendir

2025 Autobild Büyük Kış Lastikleri Testi 52 Lastik (225/40 R18)

Evren Erakçora

Recommended Posts

Çağlar Bayur

vesile ile bu tip testlerde genel birinvi olarak bakmadan, ihtiyaç beklenti yaşanan bölgenin havası olarak bakılırsa daha iyi olur, mesela bu teste göre çok yağmurlu günlerde kullanılacak ise goodyear up3 iyi, uludağa çıkıp iniyor isek kleber hp3. antalya uludağ gidip geliyor isek dunlop wr2 gibi. 

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Bende 225 40 18 Lassa Snoways 4 var. Kar ve buz performansını pek beğenmedim dediklerine katılıyorum. Bu bendeki arabadan da kaynaklı olabilir tabi bilemem :S 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çağlar Bayur yazdı:

vesile ile bu tip testlerde genel birinvi olarak bakmadan, ihtiyaç beklenti yaşanan bölgenin havası olarak bakılırsa daha iyi olur, mesela bu teste göre çok yağmurlu günlerde kullanılacak ise goodyear up3 iyi, uludağa çıkıp iniyor isek kleber hp3. antalya uludağ gidip geliyor isek dunlop wr2 gibi. 

yada mesela kışın alınıp sadece yazın binilecekse petlas :) 

Harun Kocaçalışkan yazdı:

Bende 225 40 18 Lassa Snoways 4 var. Kar ve buz performansını pek beğenmedim dediklerine katılıyorum. Bu bendeki arabadan da kaynaklı olabilir tabi bilemem :S 

snowways 4 kötü bir lastik. desen kaynaklı büyük ihtimalle. taksiciler snowways 3 e bayılıyordu mesela. benim deneyimimi de aynı şekilde.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...