Hamit inan Cuma 18:30 Paylaş Cuma 18:30 Arıza ön belirtileri Rölantide arada sırada stop etme. Alt devirlerde cansızlik Rölanti dengesizliği Tam bozulduğunda bobinlerin ve enjektörlerin gücü kesilir. Marş basar ama motor çalışmaz. Benim başıma gelende araç 90-100 dereceye ulaştığında stop ediyor soğuduğunda yeniden çalışıyor. M111, M112, M113 kodlu Mercedes motorlarında kronik bir arıza. Ortalama sensör ömrü 100-150k. Yeri Maf sensörünun altında şoför tarafında çok fena dar bir yerde. Üstüne birde LPG borusu gelmiş. Birde sağolsun önceki değişen gücünü denemiş galiba. Bir vida akşam ettirdi. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 19:47 Paylaş Cuma 19:47 başkamotorda boyları kısalmış olarak ölçmüştüm garip ama böyle 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan Cuma 21:50 Yazar Paylaş Cuma 21:50 Çağlar Bayur yazdı: başkamotorda boyları kısalmış olarak ölçmüştüm garip ama böyle Fiziki olarak hiç fark yoktu. Kendim ölçmedim ama zamanla iç yapısı bozuluyor soğuk iken düşük direnç sıcak iken açık devre oluyormuş. Çok gıcık bir arıza orta seritte yoğun trafikte 70-80 ile giderken stop ediyor . Cinnet geçiriyor insan:) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 10:55 Paylaş Cumartesi 10:55 Hamit inan yazdı: Cinnet geçiriyor insan:) daha da cinneti var, fara bir led takmıştım sağ taraf far buna yakın focusta, üst devirde manyetik çakıştı gaz kesmişti yolda 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hamit inan yazdı: Fiziki olarak hiç fark yoktu. Kendim ölçmedim ama zamanla iç yapısı bozuluyor soğuk iken düşük direnç sıcak iken açık devre oluyormuş. Çok gıcık bir arıza orta seritte yoğun trafikte 70-80 ile giderken stop ediyor . Cinnet geçiriyor insan:) çekiş de artmış olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Doğan Arşiray yazdı: çekiş de artmış olmalı. Bir iki gündür dikkat ediyorum . özellikle düşük devirde hızlanmalarda fark var. Bazen sanki 3 te kalkar gibi oluyordu araç Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce bence de aynısı oluyor. ml350 de müthiş belirgindi ve arıza kaydı yoktu daha. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 14 dakika önce Yazar Paylaş 14 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: bence de aynısı oluyor. ml350 de müthiş belirgindi ve arıza kaydı yoktu daha. Aynen kayıt motor ışığı v.s. vermiyor. Bu arızadan sonra map sensörünude değiştirmeye niyetlendim Yorum bağlantısı
Recommended Posts