Hamit inan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Arıza ön belirtileri Rölantide arada sırada stop etme. Alt devirlerde cansızlik Rölanti dengesizliği Tam bozulduğunda bobinlerin ve enjektörlerin gücü kesilir. Marş basar ama motor çalışmaz. Benim başıma gelende araç 90-100 dereceye ulaştığında stop ediyor soğuduğunda yeniden çalışıyor. M111, M112, M113 kodlu Mercedes motorlarında kronik bir arıza. Ortalama sensör ömrü 100-150k. Yeri Maf sensörünun altında şoför tarafında çok fena dar bir yerde. Üstüne birde LPG borusu gelmiş. Birde sağolsun önceki değişen gücünü denemiş galiba. Bir vida akşam ettirdi. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce başkamotorda boyları kısalmış olarak ölçmüştüm garip ama böyle 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: başkamotorda boyları kısalmış olarak ölçmüştüm garip ama böyle Fiziki olarak hiç fark yoktu. Kendim ölçmedim ama zamanla iç yapısı bozuluyor soğuk iken düşük direnç sıcak iken açık devre oluyormuş. Çok gıcık bir arıza orta seritte yoğun trafikte 70-80 ile giderken stop ediyor . Cinnet geçiriyor insan:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts