Barış Canbazoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Öncelikle selamlar. 2007 dizel 1.6 üniteli focus aracın direksiyon yağı eksiliyor. Sorunun kaynağı direksiyon pompasıymış. Bir de bir türlü bulamadığımız su kaçağı var. Ekstra olarak baskı balata değişmesi gerekiyor. (Volant da dahil olabilir) Debriyaj alt merkez de değişmesi gereken parçalardan. Bundan yakın zaman önce arabanın triger-devirdaim-termostat değişti. Belli zamanlarda düşük-orta seviye belli arızalar çıkarttığı oldu. Şu anda kendisi 327.000 kilometrede. Motorda yağ kaçakları var. Ben şahsen bu araca binmeye devam etmek istiyorum ancak bi yetkili servise sokacak gücüm de yok. Ne yapmalıyım? Nevşehir'de yaşıyorum. Üniversite öğrencisi 22 yaşında babasız bi kardeşinizim, annemle kaliyoruz. Annemle beraber kardeşimin de desteğiyle alındı bu araba. Satmak istemiyoruz aracı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kaynar oto. Murat kaynar. Uygun oto. Taner Yardımcı olacaklardır. 2 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kaynar oto. Murat kaynar. Uygun oto. Taner Yardımcı olacaklardır. Sağolasın Mehmet abi ama onlar da yoğun oluyor bakalım şansımızı deneyelim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts