Ramazan Alptekin Pazar 20:37 Paylaş Pazar 20:37 Powerflex burçların yol tutuşuna etkisi varmı ? Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ramazan Alptekin yazdı: Powerflex burçların yol tutuşuna etkisi varmı ? St180 e takmistik daha sertlesmisti araba , zaten yolu tutuyordu oyle ahim sahim bir fark tutus konusunda hissetmedim , yanliz iki tipte bu burclar sokak ve yaris tipinde satiliyorlar, biz sokak versiyonu takmistik , bana gore avantaji bir daha burc ile ugrasma derdin bitiyor fiyati uygunsa dusunulebilir 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sezgin Yılmaz yazdı: St180 e takmistik daha sertlesmisti araba , zaten yolu tutuyordu oyle ahim sahim bir fark tutus konusunda hissetmedim ST180 e burç takmasan da yol tutardı Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: ST180 e burç takmasan da yol tutardı Abi patlayanlarin yerine sira si gelince gecis yapiyorduk ps5 lerle cok iyiydi bu araba montune 215 kit vardi 100.000 milede olmasina ragmen iyi arabaydi Yorum bağlantısı
Recommended Posts